Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudi me da jos uvijek nema jestivo ulje od pola litre. Sve sto je nekada bilo 1kg ili 0.5kg, sada je 0.8 ili 0.4kg. A hljeb u pekari je kao nekadasnja vekna.
TRENUTNO JE NAJVEĆA PLJAČKA U PRIVATNIM PEKARAMA. HLJEB NIJE NI 300 GRAMA A 1,5 KM. A TEK KIFLE I PERECI PO 0,5 KM A OD KIFLE PRAVE 30 KOMADA.TRENUTNO NA VELIKO TONAMA BRAŠNO PLAĆAJU PO 0,8 KM PA TI VIDI. POSEBNO SE ISTIČU PEKARA IMARET KOD BEGOVE,EDIN NA TRAMVAJSKOJ ČARŠIJE I PORICANIN. TURISTIMA NAPUNE POLA KESE I OP 50-60 KM. OVO JE OD INSAJDERA IZ PEKARE. 🇧🇦EDI
Slika govori vise od 1000 rijeci. Covjek na slici drzi artikle rukom i ne dozvoljava da se prokucaju, jer zna da su cijene visoke 😂
Nije kokos nego jaje
Narod šuti jer je kod nas narod nepismen, samo neka grand parada, zadruga, pjevajki može se hljeb umakati i u vodu, da će dragi Allah.
Ja pitam tog vrlog strucnjaka sto je Vlada Federacije u proslom tehnickom mandatu,a i sam je bio dio te vlasti, u startu nije ogranicila marze na proizvode?Dozvolila je enormno dizanje cijena,poslije kojih su se hvalili rekordnom naplatom PDV koji je bio produkt tih enormnih povecanja cijena a ne produkt rasta privrede i proizvodnje.Ne pravdam ni ove danasnje,imaju hiljade gresaka ali kada jednom cijene odu u visine nikada i niko ih nece smanjiti na realni nivo.
Ovaj deterdzent nisu ni morali stavljat na listu sa marzom 12%. I bez ove odluke ne bi bio skuplji. Skuplje su nam trgovine od Njemacke, to je porazavajuce. Ljudi kad krenu iz Njemacke ponesu neke proizvode, kazu skupo ovdje, eto dokle smo dosli.
MA VIDI KAKO SU NAM OVI TROJKAŠI PISMENI, ZAMISLI U ČLAN ZAKONA STAVITI STAVKU "SVE VRSTE SVIJEŽEG MESA" PA TO NEMA NI U TUNGUZIJI...
Ja od strucnjaka Niksica ne ocekujem nista, ne zato se ne zna, vec zato sto je vecina energije i rada usmejrena na postavljanje stranackih kadrova po raznim preduzecima, odborima i komisijama. Boli ikog ona stvar za ekonomsku politiku i građane. Za vlast se ne bori da nama bude bolje vec njima.
Cavalic ubleha, ovo je njegovo tumacenje a ne cinjenicno stanje. Nikada nista nije uradio konkretno, samo kritikuje.
Trojkina prevara
samo prcaj narod nisu nista bolje ni zasluzili.
HVALA niksic i trojka.
Iskreno ja da sam politicar digao bih gorivo odmah na 5 maraka, a porez sa 17% na 20%. Ako je narod sutio ko zaliven na ono besramno dizanje platama parlamentarcima od 500KM onda je to krajnji dokaz raspada jednog drustva koje doslovno mozes je9at i nece se bunit.
jebu li nas jebu ..
Nije vrat nego šija
Zašto Čavalić nije ministar finansija? Čovjek je kompetentan.