Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi mentalitet izdajnika BiH ogleda se u jadikovanju i pljuvanju svega što je pozitivno.Takvi ne samo da su bijeda u materijalnom smislu, već su bijednici u glavi - šuplje glave, a dugi jezici. Normalno da će se ovaj projekat uz Božiju pomoć ugledati svjetlo dana baš kao što je to slučaj bio i sa SCC-om, BBI centrom, Hotel Bristolom i još nizom projekata koji su došli i dolaze iz arapskog svijeta. Nećete valjda vi graditi bijednici jadni i uskogrude interesdžije poslušnici Fahraona i njegove ideologije. Vi samo znate baljezgati, kukati i žaliti se. Ostanite takvi kakvi jeste, uživamo u vašoj srdžbi.
Prijatelju na ovom portalu takvi preovladavaju; Dodikovi i Čovićevi ovdje komentiraju u velikom broju (i pod lažnim nickovima) a jedini im cilj popljuvati sve što ima veze s Bosnom, Bošnjacima, islamom... Pored njih imaš jedan ogroman broj bošnjačkih lijevo i destruktivno orijentiranih likova (nehl***vića) koji isto kao i ovi mrzitelji gledaju da popljuju sve redom. Isfrustrirani i kompleksirani paćenici. Pa vidio si možda jučer koliko bacaju hejt na našu dijasporu i koliko im je zasmetalo bosansko kolo u Beču.
@adtb Ništa ti nije ostalo sem da plačeš.
Mogu graditi Džamiju u Rijeci i turističke komplekse po Hrvatskoj, mogu planirati Beograd na vodi, samo eto kod nas ima problema. Ma treba da se bavimo samo dovođenjem kapitala bez obzira odakle i naravno uvesti solarno plačanje za projekte - "pare na sunce".
Da ali, ali tamo dolaze graditi biznismeni,,,a ovdje ISILL,, citat je preuzet iz AVAZA!
https://youtu.be/ZbrZya7Glr8
Aprililiiiiii
Čini mi se da je Vlakovo bilo uzor za ovo naselje. Gusto poredani kućerci, gusto do boli. I gdje nađoše onoliko vodenih površina? Trnovo na vodi.
prvo cestu vodovod kanalizaciju sruju prevoz do bolnice policije pa nećemo Valjda i to iz buđeta
Tek sad skont'o da je prvi april.
Gospodo pišete da će se uloziti 4,5 milijardi km ,a nepisete da će te narodu otimati zemlju i plaćat 1 m2 2 km . Cinični ste
http://www.shiddi.com/home.html Šta bi rekli za ovuglobalnu kompaniju. 90% linkova na stranici ne radi a jedini im projekte SCC i hotel Bristol u Sarajevu :D
Trnovo na vodi,a Ilidža na Havi....dabogda kćeri
NEVEZANO ZA TEMU DA LI IKO ZNA MOZE LI SE IGDJE U BiH POHADJATI KURS RUMUNSKOG JEZIKA? HVALA SVIMA UNAPRED (Iskocila mi neka poslovna ponuda dobra pa zato pitam da ne pitate kud bas rumunski)
u rumuniji :). jarane jedva mozes naći prevodioca za rumunski....samo jedna teta iz bjeljine ima :)
poučen prethodnim iskustvima kada su slični projekti najavljivani na sva zvona a onda nista nakon toga......mudro ću šutjeti dok se to ne desi......tita mi i partije :)
http://www.klix.ba/biznis/rezerve-zlata-dijamanata-i-cinka-trajat-ce-jos-20-godina/150401051 https://www.youtube.com/watch?v=oh83u_AN_8c
Prave geto nakav
wow- ovo je zaista prekrasno - nadam se usprkos svim dusmanima da ce se izgraditi
A ja se pitam gdje su nestale prvoaprilske šale danas :P
Ridjobradi uz pomoc nadri muslimana skontao neki novi nacin pranja novca i prevare a ovi gore su mu nagodni.Zna se da su oni zbog krave izborni glas prodavali.