Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kakvu cijenu stana ocekujete ako se zna da je CRNOGORAC pravio STAN/ZGRADU??!! Prvo platis na nekog da nadje RADNIKE!! Pa onda PLATIS da ih ubijede da RADE!!! A onda mozes mislit koliko treba PLATIT tim RADNICIMA da bi RADILI :) Kvadrat 1000€ nije skup ako su ga CRNOGORCI napravili :)
U Crnoj Gori kvadrat stana duplo skuplji nego u Beču JEST AL U QURCU...U CRNOJ GORI JE STAN 6x JEFTINIJI NEGO U BEČU BUDALETINE NEPISMENE
Prosjecan stan u Becu kosta 250.000 - 300.000 ?, a u Crnoj Gori 50.000?. Kako je onda jeftiniji stan u Becu???
Ma pišu gluposti kao i obično...samo hoće da imaju bombastičan naslov da privuku čitaoce
u crnoj gori postoji mit da narod voli radit
To samo ima na bolesnom Balkanu..Tak je i u HR,BiH i Srbiji -sve je precjenjeno za nekih 45%...samo bi biser kupio nesto po tim ludim cijenama...
pošto je cijena kvadrata stana u crnoj gori tri puta veća od prosječne plate, a u Beču iznosi 1,5 prosječnih plata onda je tačno da je kvadrat stana dva puta skuplji u c. gori
ovaj clanak je tipican primjer "klix novinarstva" Lupe glupost I u naslovu da sto vise ljudi otvorilo clanak... ili ti kliknulo pa onada te klikove prodaju sponzorima kao veliku posjecenost stranice... svi smo mi debili kada posjecujemo ovakav odron od stranice (ukljucujuci I mine).
a koliko je stan i *Titogradu....
Pa kad više srba ima u Beču nego u Crnoj Gori, logično da je ovamo poželjnije i skuplje :D
Nesto sumnjam da su ovi podaci tacni, koliko ja znam u Becu stan od 33m2 kosta 160-200 hiljada km. U CG je kao kod nas odprilike.
Dornausziher, podaci su s nekih sajtova za nekretnine. Doduse ja sam gledala samo Pg i cini mi se da je odprilike kao u Sa . A u Bechu je rodbina nesto kupovala...mada i tamo zavisi je li 1, 10,17 ili 22 okrug.
To za Beč je neko onako kroz razgovor, više patetično izjavio, u klixu je to dovoljno za naslov.
Crnogorci su ili prvi ili do njega ..... nema biti drugi. Tako je i sa cijenom :)