Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' ovo neka šala? Čuj statistika prodaje na tržnicama hahaha Pa ko to tamo izdaje račune? Kako su naši "statističari" došli do ovih preciznih podataka? U marku znaju koliki je promet bio. Presmiješno :)
nije raja mogla za ljetovanje ustedit pa ko veli bar da se sta pojede =D
Sad ocekujemo da bude blago smanjena jede ?
povečala se prodaja kupusa i kompjera
...premalo povecanje u odnosu na proslu godinu...pre pre pramalo da bi se zakljucivalo ista pozitivno ili pametno u smislu povecanja potrosnje... ...toliko povecanje moze znaciti normalno odstupanje zbog razlika u cijeni ili praznika vise u mjesecu, visih manjih temperatura... znaci uopce ne bitna statisticka objava! 1% ko ni jedan posto...uopste nije vazno spomena!