Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti se Bajramovicu svakako ne trebas brinuti jer je tvoja plata 3500 KM a vrtis istu ublehu od price 20 godina...Povedi raju na ulice i sljedeci put ko guske u maglu...
Maloprije na ftv kazu nalozeno fupu da.prekine sa blokadama javnih firmi. Opet ce samo pijacare ganjati.....
V A D I G A U S R A S E
Drugim riječima Konzum i slični moraju zaradit tokom dana "1 milion" nedo Bog da to bude u pola manje,pa odmah prijete smanjenjem smanjene mikronske plate za radnike.Zašto Bajramoviću neorganiziraš masovni štrajk recimo npr kod "Konzumiranih radnika" pa nek svi ko jedan napuste radna mjesta pa da vidiš onda dnevnih gubitaka vladajućeg Konzuma.Neće sigurno,PRVO,razmišljati o smanjenju plata raji!!!
Bajramoviću crni tiću - nastavak se svira!!!
Živa istina ljudi , fakat ! https://youtu.be/XR1kjXalzuY
zakone donose kočijaši,zato se i dešavaju nelogičnosti.
Pa ovo je smisljeno za parazite i drzavne uhljebe. Od tih poreza bi se oni finansirali a radnici i pio ne bi nista hajrovali
ko ruku u parlamentu digao za ovo da ga "nagradim" u oktobru
Ma najbolje da se ukinu svi zakoni,... kad malo pritisneš parazite cvile ko da će zbog ovog poreza svi na minimalcu završiti.