Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad drzava djeli podsticaje i stoku ljudima koji zive u stanovima,na lijekove ih trosili
Nije vise hljeba i igara... Sad je betona i igara.
Seljak vazda slaze pojede mu vuk jednu ovcu on prijavi 30 teladi
Svake godine propadaju nema zarade a svake godine siju iznova.Sto ne batale ako samo gube???
Kad letis avionom iz Zagreba za Beograd i sjedis desno: bez Save prepoznas BiH jer nema oranica… Slavonija i Srem do grla zasijani!!! Lijevce Polje i Semberija GOLI!!! UZAS!!!!!
Nema te vi zastite drzave a nemate ni kontrole. Mislim da se meso na uvozu vise kontrolise nego sto vi svojim ljudima dajete ..
Nemate*
***ite si i vi i zitnica. Uvijek 'morate' dici cijene zbog neceg.
Raja priglupa kao i inače. Svi bi seljaku nešto ukidali. Evo već sada cijena hrane je skočila u nebo, a kada crkne poljoprivreda, e onda će još 50% na gore. Tek će svi u gradu da vide što znači živjeti u državi koja nema hrane. Eno Palestine pa vidite.
Ako je ovo na fotigrafiji Semberija, ... ja sam reis! 😂
To i jest cilj da se kupuje za sitne pare a preprodaje skuplje. Tako banana država funkcioniše
zadnjih 100 godina imate lose prinose. ko i pčelari.
I logicno sve ce da poskupi. Kaze jao sto je skupo a zivi u gradu i nece da se pomakne.
Ima jedna stara poznata... Hljeba i igara..... Doslo doba samo igara i igara...
Pa nisu ni posijali a već kukaju?!🤔
uredu ajde uzmimo i da jeste. neka poskupi 100% sad. a ako sljedece godine bude odlicna godina i rodi kao nikad, da li ce onda smanjiti cijenu za 200% ? naravno da nece to je problem
Cuj losa godina, kukuruz (glavna prehrana stoke )rodio ko nikad ,ko je posijao i ubrao je ,sijeno isto tako ,rodilo ko nikad ,ko je pokosio ,taj i ima Na sta se žalite???
Jest rodio, ali gdje je ostao uspravan. 50% zasijanog je povaljano. Suncokret 100% steta, sve vjetar oborio... Prinos psenice 200 kila, cijena mizerna
U Zimbabve kad kakve nepogode vremenske budu, odrazi se na BiH..
Treba pravit fabrike .Uz globalno zatopljenje uskoro ce ovdje hurme rasti umjesto zeleni.
Bgm ovaj minus dere pofino