Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bekto Precisa zasluzuje sve pohvale, isto kao i Gorazde, trenutno najrazvijenije podrucje BH...
Bekto na koljenima...7 mjeseci nisu uplatili doprinose za radnike i konstantno prijete vladi BPK da se otpustiti sve radnike.... Doveo je 10-tak kineza i crnaca da rade od jutra do mraka. Dok se durgi direktori bore za trziste i plasman roba na svjetskom trzistu, STARI i kcerka hodaju po cijeli dan po hali i gledaju jesu li radnici fino obuceni i jesu li oprali zube. Ne kazem da ne treba postojati disciplina, ali ovo sto oni rade je stvarno smjesno.
Kod nas u Bosni su ljudi navikli da direktori kradu i da su u foteljama. Da je nama jos Redza u Bosni pa da ovu uspavanu bosansku gamad malo neko nauci da nije zivot ganjati penzije, lezati i s lahke strane pare zaradjivati. Skidam kapu ovim ljudima a ti @Maseriro zaposli samo 1 covjeka pa pocni nesto pričati.
Ženama treba prepustiti da upravljaju,ja sam to "dobrovoljno"učinio:))
nema ljepšeg posla od inženjera...puno rada, truda i debelih živaca!!!
Ova starka ko da je pobjegla od frizera u po farbanja.
Ova milfača izgleda mnogo voli velike crnce
Gigant,gospodin.ljudina.bravo.bravo.
Nije ovo nista, nas klixovac Gin spojio Muju iz Frankfurta sa svojom gospodjom i samo kasira eurice dok je Mujo na Urlaubu
ako procitam samo naslov vijesti i onda komentarisem to znaci da sam jedino ja u pravu i niko drugi, iako ne znam koja je sustina stvari i uzrok niti subjekte kao ni implikacije konkretne vijesti. ipak ja mislim da sam ja uvijek u pravu--------razmisljanje prosjecne budale
Ih kad su nama dali certifikate ima par godina. Mnogi ih prodali nasim sto bi narod reko tajkunima
Naprijed Bekto! Naprijed Sudan! Naprijed Inzinjeri i Injzinjerke ! Naprijed konstrukcije! Naprijed edukacija! =)
0,00%