Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovo je nase najvaznije trziste u regiji, godinama smo sa njima imali ogroman suficit i odlicno poslovali. Oni vole nase proizvode, i uvijek su bili zadovoljni sve dok srpski politicari nisu sve blokirali naravno na stetu svih gradjana i drzave BiH. BiH treba raditi na tome da prizna Kosovo kao drzavu, i prijateljskim i bratskim vezama sa narodima drzave Kosovo.
P.S Molim Vlahe, danas takozvane Srbe da mi se ne kace na komentare. Hvala :)
Bilo bi to super za Bosnjake i Hrvate, al dzabe kad se i Srbi pitaju u BiH. A ako uradite tako nesto budite sigurni da ide i RS, sta mislis zasto BiH do sada nije priznala Kosovo? Naravno zbog pretnji iz RS. Zato vi mozete samo da pusite qrac i jedete govna bez Srba, jer Srbi kroje sudbinu vase drzave. P.S. posto vidim da Bosnje "postuju" nas Vojvodjane, eto ja sam Vojvodjanin, da ne bude da se Srbin nakacio ma tvoj usrani komentar govno fasisticko.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Priznanje Kosova od strane Srbije je samo pitanje dana. Vučić je samo zbog toga odložio izbore. Priznaće i on i onaj miloševićev isprdak - Dačić Miljacka!
Suština politike Hrvatske i Srbije prema BiH je u tome da se preko "hrvata" i "srba" u Bosni i Hercegovini vrši pritisak na državu BiH, pravi blokade izvoza i razvoja industrije, samo sa jednim ciljem: kako bi Hrvatska i Srbija držale BiH izvan "utakmice" za međunarodna ali i domaća tržišta. Zamislite da je BIH u njihovoj konkurenciji. Oni su itekako svjesni činjenice da BiH ima bolje odnose sa svijetom u odnosu na njih i bolje bilateralne veze sa nekim dalekim zemljama o čemu Hrvatska i Srbija mogu samo sanjati. Kad pogledate samo činjenicu koliko naših ljudi radi i posluje u UAE, Maleziji, Qataru... I koliko veza imamo sa Amerikom, Austrijom, Švedskom... sve bi vam bilo jasno. Imamo parlamentarca iz Bosne u Švedskoj, imamo čak jednog u Australiji, pa sad i u Austriji, da ne govorimo o Saneli Jenkins u Britaniji i kakav je njen uticaj za bosansko-britanske odnose tamo. BiH je opet nekim čudom u podređenom položaju u odnosu na komšije. KAKO? Razmislite malo ;-)
Što dalje mi lijepa kuća od vaterpoljista i njihovih simpatizera. Treba im uvesti dupli vizni režim.
A tebe protjerati iz ove države.
Da me nećeš ti budaletino protjerati. Marš u vukojebinu odakle si i došao.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dvije razvijene privrede :D
TREBA DO DIKU POSLATI U BAKINCE RACUN.
Računi za Mileta i njegove pajtaše, kumove i rodbinu su na usaglašavanju u Všingtonu, Londonu, Berlinu i što je najčudnije u Moskvi!
bosnje i siptari privrednici XaxAxaXaxAxaXaxAxaxaA i jos jednom XaxAxaxAxax...e sad necu vise
kmee kmee hahahaha miliina vas gledati kako pjenite hahahaha
zasto bi bilo ko penio? 2 prosjaka koji nemaju lebac da jedu sad ce da saradjuju..sta reci nego smejurija bre http://www.info-ks.net/clanak.php?id=25157&fb=1
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Priznati kosovo i da nas uzajamna korist veze....
A meni juče neka mala ovdje govori da sam neiskren kad kažem Kosovu sretno zbog ispunjavanja njihovih državnih ciljeva, u konkretnom slučaju priključenjem UNESCO-u. Evo ovo je moj cilj, da državi Kosovo bude dobro kako bi i nama bilo dobro. Svi u regiji moraju imati stabilni i dobro da bi i mi imali dobro. Ja tebi ovo, ti meni ono, to donosi ekonomski prosperitet a ne zatvaranje u torove i svađa. Ako to ostvarimo u punom kapacitetu imaćemo praktično sve ono za čim bale jugonostalgičari i još x5. Ima ona mapa sa fabrikama u Jugoslaviji koju nam poturaju pod nos svako malo, a kad bi danas sastavili tu mapu bila bi 10 puta impresivnija.
Ocekuje se pad cijena Tahan-halve, ljimunade, tuljumbe i bakljave...
Na albanskom se tulumba baš izgovoara sa "l", kao i baklava. Znaci nije "tuLJumba", nego je baš tulumba (orginalno se piše tullumbe), kao sto nije "bakLJAva" nego baklava (pise se bakllave). Medjutim limunada jeste LJimunada (u tom slucaju jeste LJ).Mislim ništa lično; čisto informativno. ;)
Ne razumijem zašto toilko minusa kada neko (u ovom slučaju ja) iznese samo činjenice koje nisu uvrijedljive ni na koji način? Zamislite kako bi izgeldalo kada bi neko, kome bosanski jezik nije maternji, stavljao minuse ako bi mu neko iznio činjenicu da se na našem jeziku ne kaže ŠLIVA nego ŠLJIVA, ili da se ne kaže GLIVA nego GLJIVA? Frustracije, nezadovljstvo sopstvenim životom ili ...?