Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka litvanci ide u onu stvar - sve je to srbskom krvlju placeno a sada da mimo dodonje to trose neki litvanci i kojekavi svjetski prevaranti...
šta će sad reći gnjida laktaška?
Dugovi se moraju platiti. Ako neka banka ide u stečaj preuzima je druga i naplaćuje dugove. Biće to velika šteta.
ha ha ha...rekoh ja ...dok se litvanci ne pojave nema sudjenja ni love :)))) ...a kad se pojave ima da bude po cetnicki "tri put mjeri jednom sijeci " :))))))))
@dragan_bc Ne budi smiješan! Te milijarde su bile DONACIJE, a ne zaduženja po bilo kojoj osnovi. O tome da li i koliko se kralo može se pričat, ali o nekom dugu ne. Samo se bojim da će na kraju država BiH, tj. svi mi vraćati dugove koje pravi Dodick.