Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasi politicari se trebaju vise brinuti za situaciju u svojoj zemlji a ne da vode svjetsku politiku.
Prvo smijenili "odličnu doktoricu" a sad propadoše željeznice RS. Evo cijelo jutro ronim suze (zato kiši), srce da pukne
napad na srpsku nejac organizovan od politickog Sarajeva, potpomognut od strane ambasade amerike i v. britanije. porodica Mittal su etablirani mrzitelji srba i srpskog naroda!
vama.je napad da vam se uskrati milion km za budzet jer nemate marke
Najveći neprijatelji srpskog naroda su upravo Srbi sami sebi. Hoćete da ratujete protiv cijelog svijeta i toliko puta u istoriji popušili...
Laž je da samo 20-25% Mittal čini prihoda u ŽFBiH... možda čini više nego u RS-u...
Nereakan i pogrešan trenutak za strajk.Zasto se nisu ugledali na sindikat iz Prijedora,koji su produzili postojeci kolektivni ugovor do proljeca,jer nije pogodno vrijeme za strajk.Ovo he Šatorivicev udar na Federaciju BiH i vlada to treba tako i tretirati,a ne da Nikšić daje "punu podrsku radnicima". Ne znam zašto vlada ne reaguje više!!!?
Upravo takav nacin razmisljanja i zamjene teza jeste glavni razlog sto su radnici u ovoj drzavi tretirani ko stoka.
Hajd što ovu srpsku nejač gazi političko Sarajevo, al što se sad i politička Zenica natovari
Samo istrajno metalci!
i hoće baja nezavisnost "prelepe i večne" republike šumske a ista zavisi od federacije
Koja podvala od članka i zamjena teza... nisu stali sa radom zbog štrajka nego je Mittal zbog mešetarenja i svog interesa obustavio proizvodnju u cijeloj Evropi. A glupani u Mittalu su onda krenuli u "štrajk" iako već oonako ne rade. To je isto primjer kad ti sindikat vodi kupljen čovjek od strane uprave.
Ne lupaj gluposti, da nisu krenuli u strajk opet bi bilo da su kupljeni, nasoj stoki sitnog zuba niko nije ugodio. Strajk je pa nek ide sve u p...u materinu, dosta je indijaca i njihovih ucjena.
@terminatorr hajde objasni koja je svrha štrajka i "nerada" kad ionako nemaju posla i već se oni koji nemaju ugovor za atalno šalju na biro. Štrajkom samo biva da sindikant na sebe preuzima da će im platiti ze dnevnice, a to ćemo još vidjeti hoće li. Znali su za ovo ima barem mjesec, a definitivno bar više mjeseci i ništa. Štrajkaš kad imaš polugu u ruci kojom možeš izgurati cilj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ono bi se odcijepilo“ …..
Zive od prodaje rude Federaciji a u BiH institucijama je blokiraju na svakom koraku....jel to normalno?
Samo neka se nafta ne prevozi željeznicom.
Jbg granica postoji :D :D :D
Neka se u железницама ne sekiraju, kupiće ih Džafa za marku.
Imali šta u Bosni da nije ugroženo sem političara
Cuj ugrozio zeljeznice RS? Hajde malo plakate, pa na granicu, pa natpisi: ne damo Dodika. Bez ovih usljivaca, mi bi bili ko Monte Carlo.
Namjesti ga Mileeeeee
Najmanje se prekid poslovanja neke fabrike osjetio u Jugoslaviji.Ovo danas je cista nesigura koju izglasa bedasta narodna masa