Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stari obicaji kuhanja,ko ce ti to odrzati,kako zena koja radi po 8-9 sati kad dode kucida pravi nasa jela za koja joj treba 2-3 sata,prosla su ta vremena kada su zene bile domacice pa pristave rucak ujutro da se krckadok muz ne dode s posla.
Jest lijepa ova djevojka sa dukat keceljom. :D
Mozda bi kao promocija strancima bila interesantna "narodna kuhinja",pa svaki je grad u Bosni ima.Treba samo na onu plasticnu kanticu u koju se sipa grah staviti lijepu naljepnicu.
Fakat sam frapiran ovolikom gluposti. Dobro je što ne znate, nego ističete svoje gluposti. Googlaj malo Šatirana Ljubičice!!! Dukat je domaći isto kao i Meggle i Milkos i Imlek... Ljudi imaju svoju tvornicu u Gradačcu, otkupljuju mlijeko sa domaćih farmi, zapošljavaju domaće ljude, koji prave mlijeko u domaćoj fabrici!!! Domaćinski jogurt je isključivo DOMAĆI proizvod, napravljen od mlijeka DOMAĆIH krava i po meni nešto najbolje što je Dukat proizveo!!!
haha e cuj Dukat domaci brend.. Naravno da ce otkupiti mlijeko sa domacih farmi i zaposljavati BH gradjane, nece valjda iz Malezije mlijeko uvoziti ili zaposljavati gradjane Hrvatske u Bosni ? Niko ne kaze da je Dukat los ali nije nas brend i pare ne ostaju u Drzavi.. To je poenta domacih proizvoda, da se pare ne izvoze iz drzave.. Skotaj se malo sta pricas..
dukat sponzor? sve domace, bravo
Lela je jedno divno stvorenje, zna kuhati i ne kupuje Dukat i Janu :)
lela dodji malo da pojedes koju sljivu porast ce ti cice
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovako su i nane pakirale jogurt
Sta je i za sta je ovo sto gospodja na prvoj fotografiji drzi?
to ti je sinko bamija, priprema se tako sto uzmes mesa i filujes bamiju.. al polahko
moreno mislim da je ovo vijenac bamije
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
hehe... Bosansko Kulinarstvo....stavili malo sa logom Dukat.... isto ko da stavimo bosanski kolaci , stavimo Nutellu.... sve nam je suplje pa cak i sajmovi.... gdje je Milkos ili neka druga firma iz BH a ne Dukat iz Hrvatske , ili onda nazovite svjetsko ili balkansko kulinarstvo.... neznam kako Dukat moze da promovise BIH......
a šta da se radi, eno kući mi konćita gladan, nema još rospije da dođe..
Slanina, čvarci, peka, šunka, rakija...