Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podignimo i Agrokomerc iz pepela! Zamolila bih sve ljude dobre volje da podijele ovu stranicu i bar na taj način doprinesu buđenju svijesti građana da je sve moguće kad se složni ljudi udruže. To su nam najbolje pokazali složni radnici dite koji su uvidjeli da je to jedini način za uspjeh i da jedino sami sebi mogu pomoći. Ako i vi dijelite ovu ideju i mislite da je moguće Agrokomerc dići iz pepela (oživiti krajiškog diva) PODIJELITE OVU STRANICU - neka proradi Bosanski inat! https://www.facebook.com/DignimoAgrokomerc
DITA - boli me K-I_T_A
ja vjerujem da Diti, u ovom trenutku, nije potrebna nikakva promocija samo neka proizvedu deterdzent koji su proizvodili na pocetku i nece se sekirati. kupci pamte dobre stvarke kao sto je praskasti deterdzent
Ma da bi prodavao deterdzente ne teebaju ti komicari vec mnogo toga vise .
Anakin Skywalker, imas pravo na misljenje ali sta to radi ariel pa je toliko prodavan? NISTA! samo imaju kvalitet i to je to. ja vjerujem da po staroj tehnologiji proizvodnje Dita moze proizvesti najbolji deterdzent u svijetu, SIGURNO.
kupovacu ako svi iz tuz. kantona odu iz sarajeva
Video Unavailable This video may no longer exist, or you don't have permission to view it. Learn More Ajm not fejsbuk juzer.
Go go dita
a stand up komičara I govana
Ko će nego glumci. Nešto kontam, na fakultetima profesori slomiše sa slučajevima iz Amerike, koje prevedu mjesto da daju projekte studentima kako bi pomogli ovim firmama. Logično, nemaju znaja, kad se iz amerike prepisaše i prrevedoše. Naprijed DITA!