Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze Zakon o vinima, ali ne moze Sporazum s IZ. Moze Zakon o vinima, ali ne moze Zakon o sportu. Moze dogovor o VSTV, ali ne moze dogovor o tekstu himne. Onda ti vlast, i oni sto su poslovno, rodbinski i interesno vezani za vlast kazu ma daaj. To je tako, zivot ide dalje. Zao mi oca sto polozi kosti za ovakav lopovluk.
Ma najbolje da se vi odvojite. Bosna bi danas bila Luksemburg da se samo Bosnjaci pitaju. Izvinite.
Ovaj Zakon treba HDZ u zato može..
Počelp je, uskoro nečeš moći ni svoju rakiju ispeč zbog EU propisa.
Ovo je Zakon po zelji pojedinaca ,a ne EU.Postala je moda da kada se iz livnih interesa gura neki Zakon,navodi se da je to radi usklađivanja sa EU pravnom regulativom.
E mati mila i draga, Zakon o zabrani pušenja, Zakon o vinima.... pa dokle više ove gluposti. Zakon o otkupu PET ambalaže de pod hitno usvojite da očistimo ovu državu, pa Zakon o sportu da sportisti imaju penziono...
koga briga za vina
Francuze kostaju milioni kod unistavanje vina. Jednostavno izvoz stao a proizvodilo se kao da nema sutra. Sve jeftina vina sa drvetom i drugim začinima da ubrzaju stvaranje arome i nemože se spremiti da bude staro dobro vino, nego se mora baciti. Tako i kod nas
To da se Trojkaši zaljevaju i FGR-ovce.
Trojkin uspjeh...Zakon o vinu...🤭🤭🤭🤭🤤🤤🤤🤤😂😂😂😂🤣🤣🤣...hrrrakkk pljuc da se slokeva niz Konokovićev ben...dokse žvačjo s Fortom a Njiva sve snima sa redmi poko...jebo vam Mile familiju
baš treba novi zakon, maximalno ogranićiti to zlo
Novi zakon ide po zelji Kosarca, nekadasnjem proizvodjacu i prodavacu gljiva, danas ministru u drzavnoj vladi i respektabilnom proizvodjacu alkoholnih pica, kojem je nedosanjani san trziste EU. I tu je Trojka, da ispuni sve zelje svojih nalogodavaca.
Forti je jako bitan zakon o vinu, a ni Mandiću nije mrsko.
Bitan samo Hdzu !
Pravilnikom ćw HDZ i SNSD da to urede po svojoj volji, ofirno bi bilo zakonom...
E sad će nam biti svima bolje
Zakon o vinu jednostavno treba da glasi, ne svim vrstama alkoholnih pica jer svaki alkohol je izvor zla
Alkohol je izvor zla samo za idiote. Ljudi su izvor zla jer će dobar čovjek i pijan biti dobar čovjek a zlo od čovjeka će pijano biti na zlo na kvadrat.
to je isto kao da si rekao da je oruzje izvor zla a ne covjek koji ga nosi. razmisljas na nivou teleta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Donosi ustupke UZP-u