Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gomila ublehasa i poltroncina eto to su sindikalci
SDOO POGASI SVE HAHAHAHHA
Koliko ja time zaposleno novih radnika ? Stani ba momče kod koga se zatvaranjem vršsi vrši ZAPOŠLJAVANJE ! Ko Fadila , naime, time se stavraju uslovi za stečaj i otpuštanje, a radnik ako se ne penzioniše se skida sa evidencije za zapošljavanje i NA TAJ NAČIN SMANJUJE SE BROJ NEZAPOSLENIH ! Što znači po SDa da je povećano zapošljavanje !!! a smanjena nezaposlensot. NAravno riječ je samo o BESRAMNIM lažim i sistematskoj manipulaciji što je prava slika SDA !
nista ne brinite sto se gase firme koje nose najvise zaposlenih i koje treba da stvaraju novu vrijednost jer fadilove fantomske firme zaposlise 25 hiljada vec i tu ima mjesta za sve.
nameti .......nameti..............nameti
možda se radi po starom sistemu..umjesto 50, uposli preko stranke 200 ljudi, pa mora da propadne sve
@RodrigoDuterte ne znam.......ali znam da privatnici (posteni) nemaju sanse
PRIKAŽI ODGOVORE (2)