Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..... poslije izbora..... budimo se u javi i vidimo gdje smo, sto smo i kud idemo...... zadnji nek ugasi svjetlo.....
Normalno da izlagaci otkazuju kad organizatori nabiju cijene štandova pa umjesto da ljudi sta zarade nisu ni na pozitivnoj nuli nego u debelom minusu nakon sajma.
Ma stacenam ekonomija jbs to imamo mi sve hocemo mi probleme pa bogati zasto smo glasali nego za to ccccc necu da radim i da moje djete ima dorucak ..
Reaguje berza na izborni rezultat.O jadu cete se zabaviti pogani narode,ovo je samo pocetak otkazivanja.
Ne treba nam ništa, obucimo zastave, jedemo havu svakako. Trebali ste prije organizovati, posebno ovo za prateću opremu, stranačke accessories. Kupiš jedan dobiješ ništa.
I treba tako, ne možeš svakakav na mitinge ići. Samo bez poreza, i nemoj iz Kine. Kud nisam ta hanuma, da se obujem i obučem iz vascijelog svijeta, ima li moj broj, da ne prekrajam. Ništa mi drugo ne treba, haman. :)
Jesam budala, što se nisam bolje udala. I ti, čuj nemaš cenera, ali zato imaš stoju, ne zezaj. To je nama naša borba dala. Čuj frizerke i maserke. Pa od čega ih bole leđa i šta će im frizura kad nigdje ne idu? Za druge hanume, da se pohvale. :))
PRIKAŽI ODGOVORE (9)