Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ponovo
što li je ovo bego gutić dozvolio, zar se on ne bi trebao boriti za tuzlanski kanton, uostalom većina energetskih kapaciteta je u tom kantonu
Ali i većina para iz tog kantona (kao i iz drugih) ide u Sarajevo.
najbolje da i termusu blok 7 u izgradnji presele u glavni grad, moze na stup ionako ne zagadjuje nista. a i ugalj je iz ploca, blize je, rentabilnije.
@AragonSorab ekonomska migracija, trbuhom za kruhom. pare su u sarajevu, ambasade, predstavnistva, firme, banke, centrale svega. bh telecom u tuzli je telecom sa daleko najvecim prometom u bih i preko 1 mil. korisnika. to se zove direkcija umjesto d.o.o. ili d.d. TE Tuzla od kWh otme prema sarajevu 99%. ostave smece. zenicu su prodali onim tajkunima. pare su u sarajevu, nema para okolo. a iz tuzle, lukavca, gracanice inace se najvise sele u avganistan, irak i dubai, zajedno sa amerima.
ne moze u jedan komentar i da ti nastavim. onda od tih para sto su oteli tuzlacima a radi se o stotinama miliona stave sponzora na dres naravno zelje i sarajeva nece slobode i celika. sponzor bht i epbih. tako se zovu bosansko hercegovacki a nigdje ni bosne ni hercegovine. samo pare tuzlanske. i tako je u obrazovanju, skolstvu, sudstvu, oba entiteta, itd sve sto ti padne napamet. kad se narod zasiti ovog bice nam drugacije. i ja sam odselio iz svog grada. morao sam da bih prezivio.
Vidjecete kakva je to sila od sajma, ha ha ha . Da nije tuzno bilo bi smijesno
Logucno sta ce kod kozojeba
@Smrtderpasima tata mrtvi ti je kozojeb, mufloncicu mali......
iz Tuzle seli u Sarajevo i još Zenica i to je to 18,7%