Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rumuni ce za nas biti Ameri. A nekad bili bijeda.
Bog i Rumunji.
ukrajina krajem godine prekida tranzit plina iz rusije koji je vec sada na trecini kapaciteta. to znaci da madjarska, servija i bosna sljedece zime ostaju bez plina.
dobro nisi i pelet, to bi bio pun pogodak.
Koliko možeš biti nepismen jer kad bi znao da je Srbija izgradila i priključila na turski tok a uskoro završava konekciju sa Bugarskom i za razliku od BiH je gasifikovana cela.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma da, jbo planetu, samo pare...
Čuj OMV rumunska kompanija!?
OMV AG iz austrije je vlasnik 51% firme koja se zove OMV petrom u rumuniji a 21% je vlasnik drzava rumunija. Ostatak su privatnici.
Pa nije Rumunija ušla u EU što tamo cvjeta demokratsko i socijalno cvijeće, već da odvoje Tursku od ostatka zapada i da ih ekonomski porobe
SPASIBA PUTLER NA RAZDVAJANJU EUROPA I KGBGULAGA - LJUBI TE MAJKA !
Htjeli bi izvozom svog plina preoteti Rusima dobar dio zarade. Nemojte da Rus mora dolaziti u Rumuniju tamaniti naciste kao u Njemačkoj 1945.
Ajdeeee... hahahaha U kojoj ti dimenziji zivis?
😶
Šta mi treba da predamo za EU, evo sve nosite