Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema veze saće Mile pred izbore koju bombu o referendumu bacit svi sve će se to stišat.
Nece bombu,ima on partnere u kompletnom politickom olosu Fbih,koji ce mu pomoci uzimanjem MMF-ovog kredita i spasiti ga.
A u FBiH suficit 10000 milijardi.
Nermin Nikšić je sa svojim partnerima Lijanovićima opljačkao Federacij u zadnje 4 godine...a zadužili je toliko da se taj dug neće moći vratiti u narednih 300 godina....
@geographical Slažem se. Ali treba dodati i SDA pljačkaše. Isto su krali i zaduživali nas. A isto će da radi i naredna vlast. "GLASAJ I TRPI" !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zato je Dodik privatno ima suficit od 1,3 milijarde KM. Ne sekirajte se, Dodo čuva narodne pare, da ne bi kakva budala uzela i ned'o Bog spiskala na piće, žene i kocku ;)
GLASAT CU ZA DODIGA!!!
Napokon da vidim stoju
Deficit izvoza skoro pa veći od proračuna ( budžeta ) RS, a ovamo se narod zabavlja nekim " kvazi križevima", secesijama i sl. " fintama " da bi se dobili glasovi na izborima. Što je najgore u svoj priči, koje smo mi ovce većina i " puši " te spin priče. Dobri ljudi, u ime srpstva, bošnjaštva i hrvatstva ova ekipa zlotvora nas lagano ali sigurno vodi u istrebljenje bez zrna baruta. Ne mogu vjerovat da ćemo još jedan put popušit istu priču koja nam se ponavlja svakih dvije godine i traje evo već cijelih 20 godina. Otrijeznimo se ! Nek malo boli glava, ali otrijeznimo se !!!!
A i ti krstovi nisu čemu. Od obične cijevi za skelu. Šta ćeš, recesija, nema se za više, al' su se ipak potrudili.
ovo je placenicki deficit, mali lihtenstajn izaziva samo ljubomoru kod ostalih .
Imaju mečku i kravu sam htio napisat. Oprostite mi, sitna tipkovnica na ovom mobilnom !!!
Slaba rs jaca BiH
citajte vi ovo izmedju redova. firme iz rs-a su glavni uvoznici smeca iz srbije koje kupujete. tako da taj deficit u stvari placate vi kupovinom srpske robe. smeta vam neka bandera, a ne smeta vam da saljete milijardu preko drine
A sta se to kupuje? Eurokrem? Bome meni je linolada zakon i to ona bela :)
Sta je to kvalitetno od hrane iz Srbije,jes samo jeftino ali to mi nista ne znaci
Koja smo mi BAGRA uvoz 3milijarde izvoz 1milijarda i kazu kako propadamo dajte domaće prozvode na police.
Ima dovoljno domacih proizvoda, samo IH NIKO NE kupuje!
Kad vidim da kupe onu janu zbog jebane poruke,jebala im ona mater svima tko je kupi,doliko nasih voda imamo a oni zbog poruke janu kupuju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)