Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar je telemach pravo, al negdje je ono baš čudan.. evo recimo u mostaru imaju debila za direktora, poslovnjaci se izruguju sa tim likom, itd.. nisu mi jasni ??
Ako nista,ljubazni su brate dragi.Kada god nazoves i ko god da se javi,stavrno svaka cast.Kada bh telekom nazovem,samo cekam kada ce me poslati u 3 lijepe.Istina sav novac ode vani strancima,ali u Telemahi rade nasi ljudi,barem su radna mjesta otvorili i zaposlili narod.
al smo se prepali konkurencije heheheheheeh:)
dobrodoli na sponzorisani clanak :)
Kad se vec prica o ovome jeli jos nekome dosao D3 V2.0 neki lijevi a ne onaj sa prospekta???
logosoft je bolji, imaju vise programa, snimalicu itd. telemach svako malo povecava racun, s 35 dosla sam do 40 zarez nesto. bilo je jos nekih nesuglasica oko nedavno (ne)placenog racuna. sve u svemu prelazim na logosoft :)
ima i telemach "snimalicu"
Zna li neko kad ce vise telemah preuzeti hs.HS se vise durat nemere,a posebno Focak,najveca cicija,koji samo prosledjuje besplatne kanale!