Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
para nejma, a neće ih ni biti. finansijski sistem je pred kolapsom. banke više ne daju, rusi ne daju, arapi ne daju. samo mmf 'oće dati. ali ni to neće biti prije izbora, da bi dodik i vlada rs koja je u nešto većim govnima savili kičmu i bili poslušni k'o ovčice. inače, sistem će pući i dolazi do vanrednih izbora na kojima snsd puca. pošto je cifra ozbiljna, ozbiljni će biti i uslovi. u ovom slučaju ticaće se javnog sektora. biće rezanja plata, biće smanjenja kadra, i zabrane zapošljavanja novog. biće i prodaje telekoma, liberalizacije tržišta el. energije, možda i (djelimične) privatizacije elektroprivreda. odoše zlatne koke strancina. i neka će, kad smo nesposobni. pa će i tu biti rezanja, kresanja i stezanja kaiša. šta drugo reći nego, živio ememef i svaka im dala.
Da bi bio uhljub koji suti, i uziva blagodati nakaradnog sistema, moras biti i ljudska gnjida. S obzirom da imamo toliko gnjida u zemlji zvanoj "Alijin amanet sinu" jedino ispravno rjesenje je trajno napustiti ovu vukojebinu ili kreirati radikalne promjene. Ne postoje ovdje neprijatelji po nacionalnom osnovu, samo oni po statusu koje ova zemlja kreira. 90 posto uhljeba bi u normalnim zemljama bili cistaci ćenifa!
@TRUTHSEEKER MInus pucaju jer su gnjide koje ne zele nista da poduzmu kako bi i ono dijete osobe koja radi za 500 km u privatnom sektoru imalo pristojne igracke u odnosu na njegovo.Za sve one koji se smiju dok primaju 2000 km za ispijanje kafa na poslu koji niti zasluzuju, niti su ga sposobni obavljati, treba uvesti casove ljudskosti. Nagledao sam se u zivotu takvih, kad ih pitas "kako ih nije stid", samo sute ko pic.ketine hinjave. Ponosan sam sto nisam poltron i uhljeb makar gladan bio!
Sve to treba lopatu u ruke i u hercegovinu na baustelu. Mamu im budzetsko korisnicku jebbemm
Kako su krenuli ovi nasi politicari uskoro bi drzavna administracija mogla postati ujedno i jedino stanovnistvo ove drzave, ako im MMF i dalje htjedne davati plate i naknade na kredit.
Cuj uhljebljavanje
Tell me something new!
Fadile oprosti al statistika tako kaze ...
samo dok nam pocnu dizati poreze za vazduh i druge stvari. moraju i njihova djeca da jede... ali da jedu nase pare.
Sta se bunite? Vi ste nasa stoka vase je da mucete sto manje i da pasete ., pasite duze ivise i ne mucite nego to sazvakajte i progutajte! Budite sretni niste u Africi iimate stale kakve takve ,dole nemaju ni toga. A vi bi ste kuce lijepa kola miran San? E ne ide to uz stoku a i da ide ,nemaaa . ne pasete dovoljno nas je sve vise zato morate pasti. Nije vase da mislite o porodici o putovanju o lijepom i placenom poslu nije vase da gledate svoju telad i pokusavate ih usmjeriti jer ce i oni pasti. Vi ste stoka upamtite a radpoznajemo vas po nacionalnosti i tako djelimo profit od vas. Cak bi se i zahvalili ali ne ide her vi ste stoka!
Firmu vec zatvorio.Od mene vise ni marke poreza.Samo karta u jednom pravcu.
U svijet kume
A jadnim trudnicama neka kasne naknade po tri mjeseca i više. Umjesto da dobiju pomoć od države, kao u svim normalnim društvima, ova država im kasni sa onim što su one cijeli radni staž davale svaki mjesec.
Demagogija.... ovaj ce sigurno biti na izbornoj listi. Da nam prvo naredaju bezveznih placenih clanaka.
po 950 000KM za bijeli hljeb godisnje...mora da puno vole hljeb
Ja obozavam pojmove "Reformska agenda i mehanizam koordinacije"A vi?
Vise rodbinski nego stranacki....
Ko ovo ne zna? Zna svaka budala..ali budala je na budzetu.. Nikome nije u interesu da izgubi poso na kojem nista ne radi