Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za 4 godine su uradili vise nego neki za 20 godina.
Sto jest jest, ne mogu ovo prigovoriti!
Samo da ovo pojedinci ne shvate ko zaslugu jedne stranke, ovo je zaduženje svih nas, ali pametno zaduženje.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ako nemamo evropsku drzavu, imamo bar evropske puteve, odlican posao na zaobilaznici je odradjen, a jedva cekam i septembar da se otvori citava dionica (Y)
naci ce se neko i to da kritikuje
koga boli briga za kritike, ko radi dobije ih, ko ne radi nije ni kritikovan, nadam se da ce u autocestama nastaviti s radom!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
DA se pitala kriminalna SDA,danas bi do Zenice morali na konjima da jasemo,haha.ZA 20 g 4 km izgradili,ja mislim da su prvaci svijeta po kriminalu,i po prodavanju magle.
dok se izdere asfalt, narkomani izvuku linije, od autopputa za 5 godina nece nista biti.
bravo, svaka cast.. ovo treba nasoj bih
Najsmesnije mi je kad umisle pojedine glave kako zive u megalopolisu. Pominju neke guzve u gradu od 300-400 hiljada stanovnika. Prosto se covek zapita jesu li kročili negde van ili kao Mujo iz vica misle da je London u nekoj vukojebini. U sarajevu ne postoje nikakve guzve postoji samo zagusenjena par mesta u gradu zbog lose regulacije saobracaja i lose projektovanih saobracajnica...nista vise od toga.
Prave autoputeve nasim parama, pa nam naplacuju koristenje.
Klix.ba nastavlja sa SDP kampanjom. Kao u ratu kad smo 10 puta objavljivali na vijestima uništenje istog tenka, tako sad 100 puta otvaramo istu dionicu i 100 puta u medijima hvalimo čak nezavršen posao. Ko eto mi budale pa mislimo da se autoputevi prave da se stigne sporije, pa sad da znamo da će se stići brže.
Svaka cast! Za 40km 10 godina i danas to vec za dvije haha
Hvala Bogu
Napokon
Renomirana firma Cengiz kojoj su bili zaledili imovinu dok nisu platili opet :-) klix se definitivno opredjelio za sdp :-)
Sve to stoji da je zahtjevna dionica itd. al 700 miliona za 20 kilometara uf...
Sta hocete? Njemacka za kilometar autoputa placa u prosjeku 25.000.000 €, Austrija 30.000.000 €.
Da imas pojma nebi se uopce javljao i pisao nebuloze po forumu. Malo bolje procitaj clanak i onliko puta dok ne shvatis u sta je utroseno tih 700 miliona km.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta je sa ovim tekstom, jel ovo neko polupismen kopirao. A ensar mazlum i njegovi sefovi sta reci, od edhema do danasnjih dana vidi se da pameti nismo sakupili. Al makar nam domace firme rade, jest po nacionalnom kljucu al sta ces tako to ide. I malo dosta hvale kao da ste vi samo ovo uradili. Ko god ima pare sta je problem da se ne zavrsi. Dobro nacelnik opstine ilidza kao jedan mahnitov, al tako je bilo dok je i sdp imao svoje nacelike koji su kocili. Zato dosta sranja
Treba ovu rutu preci sa biciklom ako bude dozvoljeno prije otvaranja :D
"Građani će uštedjeti puno vremena...." jedino sto nece ustedjeti je novac jer su neizbjezne naplatne kucice.
Nije ovo socijalizam da se dzaba vozamo. :)
Da, ovo je robovlasničko uređenje :)
Nika vise, hvala bogu, i kod nas neka lijepa vijest.