Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemlja koja je godinama gradila djamije i neke tz centre sirom evrope uprkos tamosnji gradjana koji se sve vise suprostavljaju politickoga islama i uloge dijaneta uglavnom na balkanu i pogotovo u bosni a svoj vlastiti narod prevarali ! Ljudi ja neznam pogotovo muslimane nerauzmijem pa od srebrenice praviti vjersku festu a ne drzavnu tragediju i genocid koji je se tamo desio
Ima Turska para
Eno 80 milijardi. Pa da je utrošena četvrtina toga pri izgradnji onog porušenog, još bi i danas stajalo netaknuto. Lol, pa još nisam vidio da nakon potresa u blizini epicentra jedna zgrada stoji čitava a da je druga do nje (čak i niža) sravnjena sa zemljom.
Turska dijaspora je velika i Turci kao narod su bogati(ne drzava)plus jos kad se uzme donacije pomoci, dobri odnosi u Katru i zekat koji uskoro dolazi(vecina ce htjeti tu priloziti svoj zekat jer je to i smisao zekata). Tako da obnova stambenih jedinica i nije neki problem. Veci je problem ekonomija koja se mora ponovo formirati od nule.
Turska država nije bogata?? Pogledaj kojih je to 10 država koje su najjače ekonomije pa onda ispravi komentar.
I sad zamislit da je taj iznos za jednog Muska ili Bezosa sitnica.
Gradjevinske firme to nikad ne bi mogle napraviti bez pomoći opštine odn. korupcije koju su i ovdje donijeli i traje do danas
Prvo one pohapsene arhitekte i izvodjace radova nek objese za m... javno ili dozivotni zatvor uz teske radove. Mada Erdogan ce to likvidirat kulturno. Pa nek onda grade bolje zgrade s obzirom na prostor gdje se nalaze. Ziva glava sve izgura. Respect za sve koji su pomagali tamo!!
Svi u tursku na ljetovanje,pomozimo da se oporavi Turska ekonomija,najbolje ljetovanje ce vam biti
Pa logicnije npr. Ne ljetovati ne mora svake godine guzi*a mora vidjeti pa te pare uplatiti u humanitarne svrhe.