Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krajnje vrijeme je da BiH ponovo postane poljoprivredna sila kao sto je nekada bila :)
pa kojim mladima fejzić drži predavanje, pa ovi koji ga slušaju imaju preko 90 godina a moža i 99. Palamudi kao što je uvijek dobro znao da to radi ali pod strogim mentorstvom. Nema fukcije na kojoj nije bio i sada drži predavanju u Domu staraca!
Treba, treba, treba...i tako proleti 20 godina.
ne zajebaji da je to jedna od sansi.ko bi rekao
Stani malo, pa zar nećemo proizvoditi autobuse za Gras i Tursku?
nije jedna vec jedina sansa
Dogodine Zmaja od Sipova na Evroviziju da istjera na binu finaliste sa koride Jablana , Barona , Rudonju i Lozonju i nek ih Zmaj šiba i urlice na njih minutu dvije dok ne nestane slike , totalna dominacija a imali bi i dosta dvanaeski od ljudi sa smislom za humor.
Nema drug ovdje nikakve sanse sa SDA,sve ti je to sviranje qrcu
Objektivno,sto se tice proizvodnje hrane u svijetu i u BIH sve je podvala bez izuzetka.
Ma nama ni Bog ne moze pomoci, a kamo li proizvodnja hrane