Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FABRIKE MINISTRIMA RADNIKE NA VJESALA
ko ceka taj nedoceka
Ja ću akobogda u 105. godini žovota imati punihhhhhh 40 godina radnog staža......
Vječno mlada Republika Srpska. STalno isti kadrovi na njenom braniku, isti i zaposleni, neprijatelj isti, isto podmukao, PA ZAŠTO ONDA MIJENJATI TIM KOJI DOBIVA SVE BITKE ??
Najbolje bi bilo da radnik/ca radi, dok ne umre na radnom mjestu. Nakon njegove/njene smrti, porodica bi trebala još 5 godina da uplaćuje staž za njega/nju. Ukoliko umre prije 80-te godine, onda neka uplaćuju još 10 godina za kaznusamo da se napune fondovi. Mislim da bi do bilo najbolje...
kako su redovne penzije, radije cu raditi do 80e, Boze zdravlja
ko ce penziju ikada docekat???
jos 15
ja to ne mogu ni docekati..........nemoguca misija........
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kome se jos uplacuje staz danas?
Meni
uplacuje se