Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što niste pitali "direktora" Bogunića koliko ima godina radnog iskustva na rukovodećim funkcijama a pogotovo u bankarstvu!!! Ovo je presmiješno!!! Direktor banke koji nikad ništa u životu nije uradio osim što se učlanio u stranku... Jooooooooooj državo, jooooooooooj politiko, joooooooj šta se radi...
pa nisu Bor ili Union :) . Mozd ai jeste vrijeme za mlađu i praktivniju upravu od stranačkih đuturuma starih hoštaplera koji su im u redovima NO i investitora.
@Jinxie Ja znam o čemu govorim. Da bi bio direktor banke moraš imati iskustva u bankarstvu a ovaj lik je kratko vrijeme radio na šalteru u jednoj banci i to je to. Ako ga to kvalifikuje na ovakvu poziciju onda si ti u pravu a ne ja.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo je smiješno ... kao oni sad došli... i to je preokret... Ma cirkus cirkusa ... PBS je opljačkan samo tako ... Iza svega naravno stoji naš mesar, pardon broker Blekić ... I ostala kompanija ... Zbog ovakvih se PALI ...
nije preokret al je bolje od stare garniture for šur. samo šta će sa uhljupima koji im sjede u NO i kriminalcima u redovima investitora....eh to je pravi problem.
@Jinxie Ma je-bo te više ovo sve... Nepotizam je ovo sve uništio... Ovdje će biti građanski rat. Nije niko lud da crkava za 400 KM a da neko hladi muda za 2000 KM. Sve zapalit. Nema druge.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sta ima nema planovi, analize i revolucija u bankarstvu? menscini PBS stoji kako stoji
POZIV BH DIJASPORI NA BOJKOT FINANSIJSKI INSTITUCIJA BIH NOVADIJASPORA JAVNO POZIVA CIJELU BH DIJASPORU, USLJED SVIH DESAVANJA U BOSNI I HERCEGOVINI PROTEKLI 20-TAK DANA, DA PREUZME SVE NEOPHODNE EKONOMSKE MJERE DA SMAKNEMO CIJELU TESKO ”KRIMINALNU I KORUMPIRANU” POLITICKU ELITU S VLASTI U BOSNI I HERCEGOVINI, TAKO STO CEMO BLOKIRATI I POVUCI SVAV NAS KAPITAL IZ BOSNI I HERCEGOVINE (KOJI JE PREMA NASIM PROCJENAMA PREKO 2 MILIJARDE DOLARA). TAKODJER POZIVAMO NA REDUKCIJU U DOZNAKAMA U IZNOSU OD 50% U NAREDNIH 6 MJESECI ILI DOK SVA DRZAVNA MAFIJA SAMA NE SIDJE SA VLASTI. NA TURISTE KOJI SU PLANIRALI POSJETU BOSNI I HERCEGOVINI, PREDLAZEMO DA ODLOZE SVOJ ODMOR ZBOG NESIGURNE SITUACIJE U ZEMLJI. IZ POUZDANOG IZVORA MMF-*, NOVADIJASPORA SAZNAJE DA SU SVE TRANSE MMF-* PREMA BOSNI I HERCEGOVINI VRLO UPITNE I DA CE KOLAPS FINANSIJSKOG SISTEMA DOVESTI I DO NELIKVIDNOSTI BANAKA TE GUBITAK NOVCA STEDISA (SLICAN SLUCAJ KAO SA STEDISAMA U LJUBLJANSKOJ BANCI).
Cuj MEMIC izvrsni direktor HAHAHAHAHAHAHAHAHA e, budale moje :D A vidim, istakao ovo Dr :D a da znaju kako je zavrsio... HAHAHA
Ko gura ovog malog Memića? Frajko dogurao za sudskog vještaka, nema ni 10 godina radnog iskustva. Drito s fakulteta malo u Energoinvest, a odmah nakon toga hop - direktor sektora u Hypo banci. Tako streloviti usponi danas više ne postoje... na regularan način.
Ljudi ne kontaju jednu stvar. To što ga je neko progurao za direktora nekog sektora u Hypo je sasvim regularno. Direktor kompanije u privatnom vlasništvu je dobio povjerenje vlasnika i postavlja koga hoće na koje hoće mjesto. Drugo je kad je u pitanju državna kompanija koja je u vlasništvu svih nas.. To je isto da ja sutra imam svoju firmu ili banku i postavim koga hoću na neko mjesto. Šta je problem...
znas,ima neko ko je ipak uspjesan.za razliku od tebe,ima onih koji postanu strucnjaci i uspjesni.treba cestitati takvima,a ne stalno osporavati i ispoljavati ljubomoru.niko nije kriv tebi za tvoje neuspjehe
ova obadvojica djecacica dolaze iz hypo banke.....dovoljno receno
a sinoć.... sevdah trandža u haljini skrnavila nacionalno blago Bošnjaka pjevajući ga za zlatnu sarajevsku mladež na queer zabavi tu noć su pukla 2 kila bijelog, rodio babo, neka neka, nek' se djeca "zabljevaju"
Ako pod zaokretom mislite vratiti građanima pokradenu staru deviznu štednju, imate šanse, inače ste mi mrski kapitalisti.
nek im je Dž.Š napomoći šta ih posla čeka :)
almighty al nije brus
Ovog čovjeka Deni Memić treba za ministra finansija imenovati ili čak premijera, svaka mu čast.
vodi ga kuci mami pa neka joj vodi finansije.
@progon To se tvojoj mami nije svidio? Nema veze doći ću ja da popravim situaciju. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)