Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako malo članak o povećanju prometa aerodroma al hajde nek bar ima nešto pozitivno, nećemo da hejtamo. Da nam hoće zaposlenost ovako malo porast, to bi bilo puno bolje i važnije.
Sta je sa trebinjskim aerodromom?
Eh to treba pitati genocidase iz manjeg BH entiteta , gdje je dodo svrnuo njihove pare ;) ... ali to njih ne zanima bitno je da je dodo veliki smrdin !
Meni se čini da je aerodrom u Splitu za jedan dan primio 27 000 putnika. Znači da splitski aerodrom za tri dana ostvari promet koliko sarajevski u mjesec dana.
Semsa stisni me guzovima dok ne prducnem od dragosti a onda me nabij preko drine u tri pi*de materine
samo hrabro :)
Kako da se ni jednoj niskotarifnoj aviokompaniji iz EU ne isplati letiti za sarajevo a croatiaairlines-u isplati...
OČIGLEDNO NISI DOBRO INFORMISAN
Hajd me onda informisi...jel lete wizzair,transavia,easyjet,ryanair(ako si cuo za ove aviokompanije).....sa kojima mozes obici cijelu evropu za -+500€..stim sto za ovaj novac sa croatiaairlines mozes otici npr. do Berlina u jednom pravcu..mislim da neko drzi monopol i ne dozvoljava ovim avio prevoznicima da budu legalna konkurencija dr.kompanijama
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako
Ma kad u septembru dodje fly dubai ima da se utrojstruci :D
...plaćenici putuju avionom ...rijetko autobusom...zapamtite sve do izbora će biti tako...plaćaju im da dolaze ovamo i remete odnose i podgrijavaju situaciju u BiH ne bi li skrenuli narodu misli sa problema u kojima se nalazi ...pamet u glavu narode i ne nasjedaj na gluposti vidite da svako malo samo haraju shranja i podmetanja i manipulacije...
znaci i gore guzva,ma biciklo je zakon ;)
Biciklom na prekookeanske ture haha