Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogu oni kupiti najsavrseniji program za obradu ali ce opet ostati administrativni misevi koji ti traze "jaje u dlaci" ili mantil ako imas sesir i izmisljati hiljadu nekih djavola, sve dok ne bude internetska registracija firme nema od tog posla nista. u drugom entitetu registracija traje 3 dana i treba ti licna karta i nista vise, ljui sve zavrse za platu koju primaju.
Uvesti online registraciju firme za dan sve da se riješi. Vidjeli bi onda kako stvari funkcionišu. Ne da bi iz Hr i Sr registrovali firme u BiH već i mnoge druge firme iz evrope i svijeta. Kad nismo sposobni radit onda omogućiti svijetu da pere pare preko nas a zato im naplatiti proviziju sve pet!
Neće ljudi da rade u privatnim firmama, nego u društvenim.
Uzivat u ovom SP do kraja, a poslije toga ukinut ovu lakrdiju od drzave. Ovdje jednostavno nema materijala nit koji ce vodit drzavu nit koji ce birat iste.
...prvo, izabrali ste firmu, nema šta...drugo, poslovni softver je subjekt kontinuiranog ugovora, odnosno podrške, održavanja i unapređenja...nije to baš windows, pa da restart riješava probleme...blećci.
...vjeruj da se njima i "jopet" je.be :-D da im odes tamo...oni su po pauzama, ne interesuje njih sto ne mozes registrovati firmu...:-D rekli bi odmah...a vidi sto je svaka "mraka" navalila otvarati firme :-D
jbt kompjuter,treba vratit pisace masine,tad je sve funkcionisalo......
Nije stvar u pisaćim mašinama, nego u socijalizmu.