Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba skupiti para za ratu do oktobra
"Pritisnuti visokim ulaznim cijenama..." Rekao bih da su pritisnuti ogromnim kreditima, jer za 5 mjeseci trebaju vratiti 955 miliona. To je golemo i za Madjarsku, a o rezervatu rs da ne pricamo. Mile hvala ti za sve sto si uradio i sve sto radis chetaljima u rs, ustaces upisan kao covjek koji je unistio, a vrlo vjerovatno i ukinuo rs. Kad se sve zavrsi (ukines rs), dobit ces ulicu u Sarajevu.
2,76 dizel u Modrici dok u Gradačcu je 2,46 dizel s tim sto poslodavci u Federaciji cekaju zakon s kojim bi dobili pravo da povecaju plate sopstvenim radnicima i privukli paznju potencijalnim novim radnicima
Audi GTRS
Poskuoljuje i u federaciji redovno, sto te ne objaviste
Oni nemaju sta da jedu
Odmah neka i hljeb ide na 3KM
sad ce i kod nas u Federaciji, jer... zasto da ne XD
pa poskupilo je i u Federaciji ..
To je o,o1 %, a Turska :Turska povećala porez na gorivo za nevjerovatnih 200 posto
Sad će to mister nacionalno blago u Srbiju slati da tankaju ☺️ 🤗
Ja sipam manje,vozim dosta manje Tako da treba sto manje koristiti auta pa nek im gorivo lagano kalira,izlapi.Marzu ce morati smanjiti. Tako isto treba i za granap pa nek divljaju koliko hoce.
Lagano prikupljanje za sledeće rate il ode sve u hendek
Za ovo je krivo politicko Sarajevo.
Nikad kod njih nisam sipao gorivo. Nije to neki revanšizam, nego nemaju normalne pumpe. Nešković, NIS, Perić, Paspalj. sve nešto niđe veze
Sva sreća da BiH ima dva entiteta, e tu leži tajna našega opstanke. Kad nema tamo ima amo, kad je skupo tamo a mi kupujemo amo i tako u krug.
A 1$ 1.74 km koga vi šaltate