Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sevab bi bilo zapecetiti sve kladionice jer svaka radi bez rjesenja za npr bingo za koji se ne moze izdati fiskalni racu jer je zakonom zabranjen u kladionicama! Sto se tice rada porezne i ovih kazna odlicno, ali okrenite malo gdje treba!
ma nista ovo....uhvate one jadnike koji gledaju kako bbi prehranili porodicu a ove velike ...tu uzimaju mito u svoj dzep.
Režite granu na ojoj sjedite!
Da mogu, ja bi svaku radnju koja je za fening ostetila drzavu, zatvorio za sva vremena
Dali bi zatvorio državu koja ošteti radnju!
Treba zapečatiti SVE objekte na Bašćaršiji jer tamo vlada kriminal i utaja poreza. Fiskalni računi su tamo nešto nepoznato, a gazde nedodirljive. Dobro plaćeni poreznici bi tamo imali posla da ne dižu glavu. Para u budžetu nema, ali ima kod gazda. Penzioneri, učitelji, liječnici, kod njih su vaši novci!
Od ponedjeljka zatvaraju i profile na Pik-u
Ja placem za Eventom sa Stupina xD
U 2 mjeseca? Mogli bi oni toliko zatvorit u 2h da se hoće. Evo u centru Tuzle većina kafića i restorana nikad ne izda fiskalni račun. Kad ga zatraziš, smrknu se ko da si im uradio nešto. Čak i onda ne dobiješ fiskalni. A zašto? Imaju ledja, znaju da su sigurni...Korupcija je rak koji 20 god izjeda ovu drzavu, ne znam kako se drzimo i dalje...realno.
Kolji bika radi dvije kile mesa. Kad su nameti platu 70 % logicno je da poslodavci realno ne mogu prijaviti radnika, ili ga mogu prijaviti i dati minimum od 380 KM sa kojim radnik nije niti moze biti zadovoljan. Samo vi pecatite, kad sve zapecatite od cega ce te onda plaću dobiti? Sramotna li smo mi drzava, jadna da jadnije ne moze biti.
E logika ti je na nivou djeteta. Provjeri sa kojim platama ti isti poslodavci kalkulisu prilikom formiranja svojih prodajnih cijena, u tim kalkulacijama se racunaju jako visoke plate, koje ne idu radnicima, ali zato idu kao extra profit poslodavcima. Ne komentarisi nesto o cemu nemas veze....
KLOŠARI POTPLAĆENI NEK UDJU U BILO KOJU KLADIONICU UZMU BINGO I NEK TRAZE FISKALNI TIKET
u međugorju danas sapečate sutra opet sve po starom. ova drzava funkcionira samo kod Bošnja.
E dzaba pecatis,"go' se nesvlaci".Pare za drzavu mozes navuci samo iz kredita!
zapecatili su cijelu zemlju