Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....Pri letu na manjim visinama, pritisak u kabini se može prilagođavati, kako bi jet lag bio manji....... U svim putnickim avionima se pritisak u kabini prilagodjava (podesava). Ali kakve veze ima ovo sa Jet lag-om?
Koji lik ... koja prezentacija ... Ou
Zamalo da ga kupim, zamalo
pogledajte jos jednom kada ode u economy klasu i kada sjedne.. samo sto nije glavom udario u onaj monitor a noge mora u dzepove staviti... poserem vam se na taj vas novi kavez rdagi boeing.... dreamliner.. hahaha, za ne povjerovat...
odusevljen sam i sta sad??
ma ni prici našem tezgerasu AirBosna :P
ma ni prici našem tezgerasu AirBosna :P
jel ovo gras ili centro sto je dobar imal WA-FI da gledam crtani .....
Iskreno vjerujem da cu imati prilike letjeti ovim cudom tehnologije, makar kao putnik ekonomske klase. Rijetki koji su imali priliku putovati njime kazu da je nevjerovatno iskustvo. Nase stjuardese koje su u ovih par godina zaposljavane u Qatar Airwaysu imaju priliku raditi na njemu, na srednjim i dugim linijama. Mocna ptica !
Ja sam putovao u martu iz Minhena za Dohu i moram priznati da je jednako dobar kao i A380: toliko je tih avion, da to nije normalno. U septmebru letim sa 787 za Chicago i moram da priznam: jedva cekam.
Ma to su rpiece za malu djecu da je a380 tijh. To su lazi. Nisam letio, ali bruji duplo jace. Vidio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)