Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi puno prate strajkove po bosni pa i oni malo....
Ovo se mene ne tice, nisam letio, nit cu po svoj prilici imat ikad priliku u ovoj mojoj Bosni se leti samo od trave, ja se vozim samo busem i slusam u njemu i uzivam "Izdali me prijatelji, izdao me brat, izgubila sve sam bitke al jos vodim rat ! " Semsa Suljakovic
I ove se svabe kurce sto je previse previse je
Ako nisi u Njemackoj mojne laprdati.
Moze l Austrija? U
Жале се, постали имуни на амфетамине. Ауто-пилот, наштимај аларм за буђење пред слетање, мирна Босна. Нека они само штрајкују, док Индијци, Пакистастанци и остала човелика бића из Азије, једва чекају да раде за у пола мање пара.
Sramota!!! Zele u penziju sa 55 godina, a normalni ljudi moraju raditi do 62 odnosno 67 godina! Neka ih bude i sram i stid!!! Nadam se da ce novi zakon o sindikatima u Njemackoj stupiti brzo na snagu, cime ce posra** sindikat Cockpit ostati bez funkcije, a nadleznos preci na Verdi ! Dosta je vise pilota i njihovog strajka svako 12 mjeseci. I ja cu raditi minimalno do 65. godine, pa sto nebi i oni ???
Синдикати су рак бизниса. Због њих те 50 годишња стјуардеса служи:(
Sa 55 godina mozda je rano ali sa 65 mozda i staro za taj posao...
ehhhh kako bi to R. Regan lijepo sredio :)