Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MašAllah!
Euro-Asfalt lopovska i SDA firma, toliko
A da prvo zavrsite vec odavno zapoceto na stupu????? Kod drvosjece treba kruzni tok i spajanje sa mostom za autoput, jer je dio vec zavrsen, pa zadnji sloj asfalta na cijeloj dionici, pa izlazna traka prema ilidzi(rade trenutno 3 covjeka) pa onda kanjajte transverzale kad ovo zavrsite...
Uspjeli su i to - kampanja za slijedeće izbore je počela a vlast od zadnjih još nije formirana. Taman, 2, 3 kilometra - 4 godine. Kao na Grbavici.
nije boni transferzala, kaze se transverzala
ma bice transfer novca pa ce biti hahahaha-a pise se sa V
Ovuda nece proci ...zvacu djecu...djeco,djecoo,djecooo ...ooo
Ali cuj 3 godine da se gradi ovo malo ulice, onda se cudimo sto ce koridor biti gotova za nekih 20-25 godina...
Glupane u tekstu pise da je 95% tog posla vec gotovo, a svakako ove 3 godine se racunaju samo na izgradnju, nevezano za ta pitanja, tako da ostaje kriminalna cinjenica da ce se tih par stotina metara graditi 3 godine u najboljem slucaju, a iskustvo nas uci da ce se taj rok dobro probiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad ce rusi ...rekli su ak ne slazu .