Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i upravu je, blago je samo državnim uhljebima koji je muzu u privatne i stranačke svrhe. Da im je bilo do uspjeha tih firmi transparentno bi ih privatizirali pa bi uživali u boljim uslugama i investicijama iz inostranstva, al bolje jelde da SDA muze Telekom i prodaje narodu priču kako čuvaju narodno blago.
i u audiju od 120k KM
Kakav uspjeh privatizirane firme? Sta je s tobom? Kad drzava brine za uspjeh privatne firme, tj. za profit vlasnika firme - to je FASIZAM. Tzv. Ekonomska elita i vlast u saradnji da pribave profit ekonomskoj eliti - tj. vlast ili radi za bogate ili je dio tog staleza. A ovo je nista drugo nego iopet pljacka NARODNOG VLASNISTVA "privatizacijom", kobajagi pravdana "slabom uplatom". Kao, kad predamo kontrolu koju sad imamo nekom drugom - uplata ce biti bolja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
J.... ti i svu familiju. Sve ćeš da rasprodaš i radnike na ulicu? Osim toga, ako ove tri firme nisu nikakvo nacionalno blago - ti si nikakav premijer i još gori čovjek! Idiote, a oni koji su te doveli iz selendre, još su gori idioti!
Pa u pravu je covjek. To su manjinski udjeli koji ne donose odgovarajuci povrat.
Ti si Fadile nase blago zato te treba zakopati..
U pravu je lik, to nije moje blago nego uhljebsko-stranačko blago.
a kako bi bilo da prvo na licitacijama rasprodaš poslovne prostore u vlasništvi FDS-a, i to uložiš u samu Fabriku, moraš priznati da je tu vreća para, pa onda hotele, a gdje su keš pare na računima, banke U ašto u dividendi nije podijeljen keš koji leži na računima, čuvaš ga da bi neko tvoj dobio džaba fabriku, seronjo jedan i ti tvoji partijaši - MRŠ!
Fadile, glup si ko noć, misliš da će neko popušit ovu tvoju priču. da je Lojo rahmetli živ, mudo marjanovo bi ti i tvoja mafijaška partija zajdeno sa onim isprdkom Mulahasanovićem krčmili FDS, a ne znam pita li se kad Edin šta bi mu babo, koji je život ugradio časno i pošteno u FDS rekao, na ovo što ona zajedno s vama piša na FDS. Sram vas bilo i dabogda vam se poštenje vratilo na zdravlje svih vas i vaših najmilijih, čemu se vi nadate, Fadile odeš li kad u bolnicu da vidiš šta sve čovjeka snađe
Novalicu, lopove, pokloni drzavi sve sto si pokrao pa zivi kao podstanar. Mater ti lopovsku
Ukini regrese uhljebima u drzavnoj administraciji i sanirat ces penzione fondove. Gdje jos u svijet postoje regresi osim u ovoj mahnitoj drzavi?
sjecam se onih bajki o ivici i marici pa ona zla vjestica e isti je likom zla vjestica
usfalilo para pa prodaji sve redom. Novaliću, mislite li šta će bit kad prodate bosnalijek, elektro i bh telekom, šta onda, odakle pemzije platit?
Gledaj ovog borca za pravdu ali samo u njegovoj avliji , to je ta faca lopovska i osmjeh izdajnicki!
Novalicu prati ti samo kretanje barela na svjetskom trzistu pa ako pojeftini a ti odmah akcize povecaj, tu si ekspert, da se narod ne raskomoti ako dozvolis ne daj Boze da gorivo pojeftini.
prije 2 godine je dotični zapeo za srajevoosiguranje i fds i prije nego sto ce postati premijer a znao je da hoce u gračanici u restoranu je izjavi da ce te prve dvije firme da privatizuje zato fadile ne kenjaj
Fadile, neka ti neko izvuce podatak koliko je FDS u zadnjih 7 godina platila akciza drzavi. Ili imas prelose savjetnike koji ti svasta pogresno kazu, ili si jednostavno tokmak.
nemoj biti kao Fadil.
jesi ruzan....sitno oko lopovsko
Fds ima na racunu 13 mil km a prodajna cijena 13 mil km to je isto kad bi ja prodavao golfa 2 sa punim rezervoarom za 50 km
hahahahahhaha sda biznismeni
Na računu imaju 46 miliona KM neraspoređene dobiti i još preko 50 miliona u nekretninama, udjelima u bankama, investicionim fondovima itd itd
PRIKAŽI ODGOVORE (2)