Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos kad ne bi Kosovo bilo u sastavu Srbije na mapi....
Fina prilika za poslovanje.
TTU jesteli se prijavili
Jos da je naci nekoga ko je sposoban,da nas predstavlja,a da nije po stranačkoj,odnosno nacionalnoj osnovi bilo bi sjajno.
pa bilo bi firmi koje bi hladno prosle samo sto su davno pokradene, al eto, stara prica, valjda neke i prodzu.
Na ovakivm stvarima skontas da Balkan nema NISTA. Cirkus... A MOZGA nigdje.
Od 3 do 5 kompanija iz bih se možda mogu ugurati u uslove i tehnologiju koju traže švabe tako da je ova priča već unaprijed propala a o cijeni gotovog proizvoda da ne pričamo....
Da, znam stanje i znam da tehnološki nismo sposobni popratiti zahtjeve, rekao sam da ima kompanija koje mogu popratiti takvu tačnost izrade finalnog proizvoda ali sa tim raste i cijena te sa tom cijenom nismo u mogućnosti parirati navedenim zemljama.... pozitvni primjeri naših kompanija se broje na prste i naravno da želim svakoj od njih sve najbolje...
Mnoge naše kompanije mogu proći ovdje, velika prednost koju mi imamo u odnosu na kinu je kvalitet i blizina njemačkoj. Već pravimo mnogo dijelova za autoindustriju, od presvlaka u preventu, preko kočionih diskova u Jelahu pa do sitinih dijelova u ZinkTehnik u Mostaru.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dobra stvar... Nego.. Imamo li mi toga...
Ima, Aluminij Mostar eno, 1. na spisku
Poslije njega ide Bakir i Njegova kompanija
PRIKAŽI ODGOVORE (5)