Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma mogu smanjiti koliko hoće kad sve pare odoše vani. Bolje mi je sipati na hifi, koja je 100 % domaća i koja direktno pomaže ljudima, gradi ljudima kuće, obnavlja džamije, crkve. A Bog sami zna šta ovi sad muljaju.
Zrak u ruke,ovo je pička,pljačka vam materina
samo Hifa oil, znam da imaju najbolje gorivo jos kad sam cuo koliko su pomagali prvih dana poplava, zasluzuju da budem i dalje vjerni korisnik
Eee, kad će '100% domaće ' naftne kompanije u FBiH uraditi isto? Možemo samo očekivati povećanje zbog vanredne situacije (usprkos odluci vlade o zabrani povećanja cijena, naći će se neka caka)...
Uvijek sam se pitao zasto je u Federaciji gorivo konstatno skuplje nego u RS-u.Ta razlika nije velika, ali zasto ako smo jedna drzava.Sto se nikad nije deslio da bude jeftinije.U vecem entitetu mogu ga samo poskupiti, a da snize, nema teorije.Gladezi.
U Federaciji su kupci zaštičeni. :D Ozbiljno: Cijena mora biti zaokružena na 5 pf i niko neće da pojeftini 5 pf ako mu se nabavna cijena smanji za 2-3 pf, a isto tako ako poskupi za 2-3 pf veleprodajna, maloprodajna će da poskupi za 5 pf. Sve to da ne bi kupac bio zakinut za pfening po zakonu zaštiti potošaća. :D Naravno to povlači da je država uništila nadmetanje između pumpi ko će biti niži sa cijenom za pfening, a opet sve u korist građana naše nam drage federacije. Drugog razloga nema.
Jak je njihov eurodizel :-)
Je li ovo firma one zemlje (Rusije) sto je poslala samo u pola zemlje (u takozvanu prije svega genocidnu tvorevinu) pomoc?
Bilo bi red da sad prodaju naftu najlosijeg kvaliteta u Europi i to samo u pola zemlje u dio zemlje gdje su poslali pomoc.
jaro....rusi trenutno prave jednu od najboljih nafnih proizvoda u evropi pa samim tim i u svijetu....pusti zapadnjacku propagandu.......oni su se usrali jer su rusi do sad kupili u evropi 40% rafinerija i namjeravaju se i dalje siriti....ne postoji eu zemlja u kojoj rusi nemaju rafineriju ili pumpe...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
prvo zitnica je u republici srpskoj a drugo nis je ruska firma......da je nasa dobili bi kyrac snizenje
NIS nije ruska firma vec Novosadska. Ko vodi firmu druga je stvar to je kompanija iz Srbije iz Novog Sada. Kao sto ni za Hrvatsku INU ne pises da je to MOL.
Prvo ne postoji nikakva "republika srpska" već isključivo Bosna i Hercegovina, a tu vašu imaginarnu podjelu možete forsirat jedino na fašističkim televizijima BN i PTPC. Hajd sad razguli na njihove forume i tamo lafinajte sebi kako ste nebeski narod :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)