Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... ali su bar probali. Kod nas je to ipak gore.
Manite se baterija ; držite se TDI ; HDI itd.
Masovna upotreba električnih auta su metod za spas auto industrije, a ne klime i atmosfere (posljedično i ljudi). To se zove kapitalistički greenwashing. Samo kažem...
Ovo je redovno u Njemačkoj. Krenu graditi pa kažu nismo mogli ovo i ono predvidjeti. Izgradnja će koštati više. I do kraja bude duplo skuplje.
@CvrstoSumnjam: Pa i kad se iznimno sve isplanira kako treba, pojavi se neki mravinjak na sred puta, sa zasticenom vrstom mrava, i obustavlja se gradnja. Eno Stuttgart se jos rovi, trebalo je prije 5 godina biti gotovo, za sad kosta trostruko, tendencija u porastu. O Berlinu i aerodromu i da ne pricam. Ali tek ako neko ode u opstinu da nesto rijesi, tek onda pocinje prica. Niti ko sta zna, niti ko sta hoce da zna. Ako uopste ikog nadjes ili dobijes termin.
U Njemackoj ne funkcionisu ni puno jednostavniji projekti. U principu ne funkcionise vise nista ni blizu kako bi trebalo. Sto se javne sluzbe, pogotovu administracije tice, tu su cak i iza BiH, koliko god da zvuci nevjerovatno.
Hahahahahahahahahaha
jbg tako izgleda propast jedne prave drzave kad pustis da se auslenderi nekontrolirano prikopcaju na budzet
o ovakvim stvarima ste trebali znatno ranije razmisljati... prije nego ste sve fabrike skoro prebacili upravo u kinu... postali ste ovisni o ruskom plinu i o kineskim proizvodima, a mogli ste biti nezavisni.
tvornica pusangija