Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je pozitivna vijest, ali Sarajevo ipak nema nijedan hotel koji bi mogao zadovoljiti najzahtjevnije goste kao što su : Michael Jackson, Gary Cooper, Yves Saint Laurent, Ayrton Senna, Ronald Reagan. NAMJERNO sam naveo najpopularnije POKOJNE Velikane / Legende. Naveo sam po jednu osobu iz svijeta Muzike, Filma, Mode, Sporta i Politike. Takvim gostima su bijedni hoteli koje Sarajevo ima, Marriott, Holiday, Europe, Bristol, Radon Plaza, ..... Sarajevo bi trebalo da ima bar jedan hotel u kojem bi se takvi ljudi mogli osjećati kao u svojoj kući. Po meni su najbolji hoteli : Dorchester Collection, Kempinski Hotels i naravno Waldorf Astoria Hotels & Resorts (pripadaju grupi Hilton Worldwide).
KO JE INVESTITOR DRUGOG HOTELA? INFORMACIJA BI BILA POTPUNA KADA BI ZNALI O KOJEM JE BOGATUNU RIJEČ. AL' SE UZVLAČE MILONI IZ SEFOVA! :( A BOSNA TONE, SVE DUBLJE I DUBLJE. ;(
jest nas krenulo