Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ERROR 500 - INTERNAL SERVER ERROR Jesmo zaskocili stranicu ko stoka hahaha
Hahahahahaha... genijalno! Ovaj BetaTelStudio pokupio ugovore sa drzavnim firmama, i uzima lovu lopatom, a hostuje ih na Shared hostingu... ;) A web standardi iz 1998... No, ipak pohvale za azurnost...
Vidi se da je famiglia pravila stranicu. Taj Beta studio, pa ne zna se koja im je gora stranica. W3C validator za prvu Beta Tel studio stranicu, pa ti ljudi ne znaju napisati tag za jebenu stranicu. W3C validator za jpautoceste.ba novu stranicu: ------------------------------- 27 Errors, 5 warning(s) ------------------------------- Sta reci na sve ovo, do katastrofa KARICU.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Izgradnja autoceste je projekt prije svega za sve građane i građanke Bosne i Hercegovine" Da nije žalosno bilo bi smiješno, pa koju su gužvu napravili preko Ilijaša i Kiseljaka otvarajući ove završene dionice. Prosječan građanin i građanke neće imati novca da se voze autoputem. Nisam protiv izgradnje, ali ovo je jedna poražavajuća činjenica. Nedavno sam 4 puta išao u Zenicu i platio nevjerovatnih 40+ KM. Slovenačka vinjeta od 15 eura za 7 dana izgleda bagatela, a recimo Švicarska od 50 EUR za godinu dana na njihova primanja djeluje kao bajramski poklon.
Prosta računica. Ako potrošiš 10 KM za gorivo, ovako ćeš potrošiti 5 KM za gorivo i 5 KM za korištenje autoputa.
O južnom kraju autoputa na žalost mislim da vas dvojica niste u pravu ni u čemu, a evo i zašto: 1. ovo nije put za građane BIH, već obična praonica para; pokušajte s Bijače doći na more ili luku Ploče; petljavina živa, zato što autoput završava usred ničega; lakše je i brže iz Mostara starim putem doći i u Ploče i u Dubrovnik nego s granice gdje završava autoput 2. na autoputu, auta (zbog brzine) troše više goriva, pa sad dodaj putarinu; a ako još dodaš da ovaj autoput ide okolo, gdje god da si krenuo... bolje ne računati Izgradnja autoputa je nas zavila u crno, a i našu će djecu ako se budu morala koristiti njime. I još se na sve to hvale ogromnim vijaduktima... nevjerovatno. Struka bi to nazvala "pogrešno postavljenom trasom".
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/10843/sdp_naslijedio_ekstra_fond_vrijedan_1_3_milijarde_km.html
ne razumijem se u cijene asfaltiranja al 3km 30 000 eurica pa ne mogu da vjerujem ko da su romaniju ravnali :D
Svaka čast, izgradnja koridora 5C brzo napreduje, već za 300 godina mozemo autoputem do Mostara.
tek sad vidim kolko ga je malo urađeno, a kolko je još pod "idejnim projektom"...
kade se ko nas napravi avto put kupscu seb formalu i vojziti se vaik brzo
Vidim 5c, kontam da nije neki update za Iphone 5c :)
Ima se šta i upratiti, nema govora! De ne brukajte se, i sa ovim svojim napretkom u izgradnji, i sa ovim svojim online praćenjem! Ne zna se šta ste gore uradili, ili put, ili stranicu!
Putarina je stvarno prevelika :S jedan prolaz od Sarajeva do Biljeseva je 5.40 KM Ko putuje cesce, bankrotirace...
jadnici koji bi da pljuju po svemu pozitivnom u ovoj zemlji ne mogu da začepe svoje gubice ni na jednom mjestu. stranica je super, jpautoceste radi fenomenalan posao. čestitam!
Sorry! This document cannot be checked. Error I got the following unexpected response when trying to retrieve <http://www.jpautoceste.ba/>: 500 Internal Server Error
ili je ovo plaćeni komentar ili ti nemaš veze sa životom, a ako ti nije jasno zašto, probaj autoputem doći u Ploče ili Dubrovnik
BRZE BI TANZANIJA IZGRADILA AUTOPUT, NEGO OVI NASI GOVNARI! KADA DODJE TAJ DAN DA SE PROVOZAMO NOVIM AUT:PUTEM BIT CE KASNO; POSTO PLANETA ODE USKORO U HELAC! NE SVIDJA MI SE.FALA.ENTER
Stranica za ***, vidi se da je famiglia pravilu stranicu.
Samo neka se gradi autocesta za sobom povlači mnoge pozitivne stvari i razvoj privrede uopšte, pohvale za autoceste FBiH.
Što transparentnije to bolje
Autoceste u zadnjih nekoliko godina odlicno rade, samo treba pogledati koliko je posla uradjeno u periodu od zadnje 2-3 godine u odnosu na citavo vrijeme prije toga... Ako nastave ovako, mozda mi i dozivimo taj autoput kompletiran, onim tempom nekadasnjim nebi ga nasi unuci docekali...
Sve pohvale za autoceste FBiH, prelijepo je vidjeti gradilišta na dionicama koridora jer u današnje vrijeme svako novo radno mjesto je zlata vrijedno. Samo tako nastavite.