Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je jedini minstar koji radi svoj posao i kojem je u cilju da se osnaži proizvodni sektor :D
Lijepa vijest. Cestitke.
Dobro je vidjeti da Bosnjacima sada odgovara ministar iz Karadzicevog SDS-a. Hvalite genocidasa?
pa ovaj Mirko uradi više od Bakira za Bosnu
A sto ne bi uradio? Ovo je jednako njegova zemlja koliko i Bakirova.
ako si tako uspješan ministar bavi se nuklearnim otpadom iz hrvatske!
Bacate obicnom narodu prasinu u oci. Od politicke odluke pravite senzaciju, a ne kazete isto tom narodu sta se daje EU u zamjenu! Recite ljudima da cemo dati 10 X vise skidanjem carina sa riba tzv. Trgovine tradicionalnim proizvodima....
Ovo mi liči na samohvalisanje. Šta kažu inspektori EU? Utvrdili su značajne promašaje u sistemu registracije stoke, nema još usvojenih zakona...., a ovi se hvale o nekakvom odobrenju. Pa u tome i jeste fol: firme ispunjavaju uslove, ali ne i sistem na kome se godinama ne radi ništa ili se dovode kadrovi iz kojekakvih budžaka da blokiraju procese!!! zašto da im vjerujemo? Na njihovu priču i hrabrosti da izađu sami pred novinare?
OVAJ SAROVIC JE PRIMJER POLITICARA I RADNIKA
Covjek definitivno radi svoj posao. Ovo je klasicni i vjerovatno rijetko primjer kad visina plate nije bitna. Kod nas se ljudi cesto hvataju na to kako ministar ima ogromnu platu, a ne shvataju da je za rad nekog ministra i 100 KM ogromno, dok bi za ministra Sarovica i 5.000 KM bilo malo. Covjeka definitivno treba nagraditi. Posto se kod nas gleda ko je Srbin, ko Hrvat, a ko Bosnjak, valja reci i sljedece. On je Srbin, ja sam, eto, Bosnjak, ali glasao bih prije za njega, nego za pojedine Bosnjake jer covjek doprinosi razvoju i omogucava da svima bude bolje.
E pa na sljedecim izborima birajte ovakve kao Sarovic pa ce nam svima biti bolje. Zar ove inspekcije nisu pokazale da je nase mlijeko kvalitetno? I mi mozemo pomoci ovu industrijsku granu. Kupujmo domace mlijeko i mlijecne preradjevine. Vjerujmo u nase. Nemojmo biti skepticni za sve sto dolazi sa nasih prostora.
Pa nema ni potrebe da kupujem mlijeko i mliječne proizvode iz uvoza kada imamo domace kvalitetne proizvode,samo glupani kupuju uvozna sr*nja pored kvalitetnih domacih proizvoda.
J..o Karadzica, zivio Sarovic!
Nijedan Srbin neće okusit dobro dok ko vino ne odleži koju godinu. Ni gospodini Šarić nažalost nije bio izuzetak. Naravno da ne ispadnem nešto na nacionalnom osnovu, bošnjaci i hrvati kad odleže budu još gori :(
Cuj 8 mljekara....stacemo mi Sarovicu...kitu sisati ha ha Bravo Sarovicu tako se radi na ministarskom mjestu...BRAVO
nešto pozitivno u ovoj državi
Ovaj ministar je uradio za ovu zemlju i njene narode više od svih sarajminderaških političara zajedno. Halal mu svaka KM koju zaradi.
Znaci vec se zaboravilo da je zloupotrijebio polozaj i trebao ici u zatvor... Neka neka.
Ugledaj se malo na ovoga fadil-aga
Bravo Sarovicu jedini politicar od zavrsetka rata koji se bori za BIH svaka cast. Samo naprijed neka se gradi i razvija pa makar mic po mic samo neka ide bolje makar neka nam unuci zive normalnijim zivotom.