Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj dodiče priznaj, kol'ko si samo oprao novčanica na ovome?
On je Dodik ljakse iz Laktasa!!!
Gospodne precenice kralju Srba, Srbije, Kosova, Albanije i Grcke ja ka obican srbin i ponosit cetnik zborim daj ak jopet nas napane Amerka ka stoj su nas napal idve iljadze devete svete godzne kad smo jih pobidli u bitci kodz Sipova kadz smo proglasli nezavisnutu republik usrbsku kraljevnu, mi srbini cemo munjevto reagovat. Jimamo iljadzu oklopni konjski kola, tristo iljada borbeni traktora, des iljada izdresirati ratni svinja i ceteres iljada raketa "Krmaca 4". Dol u Be i Ha nist ne funkcjonse i sadz oce oviju amerkanci daj jopet vrate republiku srbsku kraljevnu u otoju Be i Ha a nasa srbska istorja jasno kare daj je Republika Srbska postojala jos iljadzu godina pre rodzenja Isusa Krista!!! Vidjam kralju nas daj si i ofaljo na kilazi kolko te po vascjele dane sikiraju oniju turcini i katolci iz Be i Ha i vascjela zemljana lopta stoj nas je priznala ka nezavisnutu kraljevnu republiku srbsku. ZA USCORLUK VAMA! Marvo, mi vodje jimamo place odz des iljada maraka a pemzije odz sest, mi vodje sadz kadz Rusi turnu onaj svoj auspuh u Banjoluku jimacemo jos vislje! Vodje se svaki srbin kupa u parama, ev u mene komsija vodje u Banjoluki, cojk naviko ka ordjinalni srbin da sere na vani, pa seb napravjo poljski We Ce na parkingu i jima bunt dolara i sa njima brise gujcu!
da si samo malo pismeniji bio možda bi ti taj tekst bio smješan,ovako si samo glup
Sta os ti, Stelo Artijo?! Ja pisem po vascijelom svijetu priznatom cetnickom pravopis od onojega Svetog Vukoja Karadzica! A vas balijsko-katolcki jezik ne priznaje niko osim Vatikan i Osmanlije!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
DODIKOVE FOTKE SU NAJSKUPLJE . ISPOD PAR MILONA NISU :-) .
JOJ BABO VIDI MU GLAVE ....
Nije samo to sa dodom nego imamo i mi ovdje svojih nčelnika koji uz mostić naprave i kučicu ša uz kakav putić i fabričicu i naravno da imaju da prave auto putove ovako kako dodik pravi tada bi napravili uz autoput i jednu državicu, jer proklestvo političkih megana je veća nego sto običan čovjek može da poima.
9km za 5 godina, jadno i Čemerno...
tuga, tuga srećom još malo i ukinuće sve entitetske i federalne granice :)
9 km puta pravili 5 godina?
Ovaj barem nešto gradi a kakva je dionica na Čemernom zna svako koje prolazio tuda. Tip je jako pragmatičan....
Vidi Dodika vidi mu glave. samo tako jarane gradi nama saobraćajnice i kad uništimo vašu genocidnu tvorevinu, istjeramo gamad i napravimo svoju sekularnu državu imamo lijepe saobraćajnice da se vozamo
treba DO-Ki-u dati jos jedan mandat da izbusi manji entitet na jos jednom mjestu:)
sto se Grigorije obuko...jel ponijo onu svetu vodu pa poprska most i tunele....
Prskaće on nečim drugim poznati su oni po tome
Nek ste blokirali najvisljeg cetnika sto ga majka okotla u Srpbskoj Republici BiH! A zasto? Pa zato sto vam ne odgovara istina da su balije, katolci i siftari poklal miljardu srbina i istrijebil hin sa pola zemljane lopte i oce sad da kazu da je to dzamahirija. E ne moze MARVO. Vratce se Vukasin jos jaci i pametniji da vam odgusla o cetnickom pokretu i da vam dokaze da su se turcini u srebrenici i vukovaru sami poubijali i da su misljali da skacu u bazen vode kad su skakal s onije koricanskije stijena!
toooo kralju nedaj se ima još nade za tebe..
@ vukashin Iz koje medicinske ustanove pišeš?
Sadz vrsim atak na turcinsku strancu kljax na ovome vodje fejs plejsu jer su me turcini predvoditi turcinom onim sakatuhom Adis Karadžom stoj jima noge ka drven handrc i siptarske ustasice Dario Šimić i Mario Šimić blokiral, al nijesu sa fejs plejs strance! Nek znadu da srbin nece nicijega jarma! Slusaj ti vodje Adise K. ja znadem daj ti je dzed bija u Crnoj Legiji i daj je u operacji trio poklo osam iljada srbina i odz srbski glava pravjo saksije za kaktuse. Ja pridlazem nasijem cetnickom kongresu vodje u I. Sarajvu daj te nammah izbace sa ote funkcije i da tujdek metnu Radovana Karadzica, on je cojk stoj znade o kulturi jer je piso djecje knjige i bajke o vukovma i klanju. Svakoje dzete u republiki srbskoj triba sam da znade par stvari a toj je: Dizat tri prsta, Lokat rakju, Sovat titu i zaklat cojka.
bosna1503! Glupane jedan. Kako mozes biti toliki glupson. Da sam dobio negativan lajk od cetnika, pa ima logike, al ti kao musliman??? Pa ti si covjece glup ko tocak.
Ja se radujem svagdje gdje se gradi, a kriminal neka se istražuje.
Nek i vlasi rade na izgradnji Bosne Dosta su rušili i palili
hahahahahahaha...............nakaradnosti i izdrkanosti..............SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svakom svetosavskom paščetu koje misli da ta izdrkotina treba da postoji....