Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja bih otkazao da mi treba viza
U Hrvatsku nikad vise! Kako zbog politike tako I usluge. Lijepe prirode ima svuda. U Crnoj gori su takodjer neljubazni ali nas barem ne gledaju s visoka I barem se mozes druziti sa normalnim Srbijancima I Crnogorcima. Lijepa Turska (I Grcka)
Ovo je totalno lažna informacija. Agencija Ascent Travel je bankrotirala, pa je zbog toga otkazala aranžmane i nije se bavila samo Crnom Gorom i Hrvatskom nego su organozovali putovanja u raznih zemalja www.ascent-travel.ru
u preko 20 zemalja kako je napisano na njihovom sajtu
Ko nema para i rucak mu je otkazan :/
Sta ce tu pored Spanije , Grcke i tako ...
vidim ti si neka žešća papanka
Jučer došao s mora, pune plaže.
Prije ramazana sam bio u hrvatskoj i stvarno im je kriza ove godine .
a gdje nije?
@mtbr, pa gdje si do sada?
Normalno je da ne treba ići ni u Hrvatsku /genocidnu/ ni u C. Goru /takodje genocixdnu/.
mama ti je genocidna
@heroj, istina boli.
vize,vize...
tako nam je žao rusa jaooo