Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta se plasite da ce doci arapi ovamo. dodu turisticki ostave pare i opet vam ne valjaju. ako i naorave neku vikendicu (vilu) tu ostanu najvise mjesec do dva godisnje.
Vlasi i komunjarice...Idemo pljuvati
hej sekiii sekii
Jedan za drugim, biznis forumi dolaze i prolaze, pa već kada ova opljaćkana zemlja nejma nikakvih svojih sredstava, a vladajuće strukture su razvalile sav privredni potencijal, pa su i penzije došle u pitanje i uzima ino kredite da opstane i šta kada se zna da je kapital plašljiviji od zeca, pa i ako neki stranac nešto uzme u svoje ruke taj će samo brzo pokupiti kao Litvanci, šta ima i pobjeći, a ovi drugi kada vide da su na sceni dvije škole pod jednim krovom, sve im je jasno sa kim imaju posla
Sto smo trazili to smo i dobili,imas izbore i glasaj za drugoga,ako nemas izbora,onda izadji i prekrizi listic da neko ne glasa za tebe,a svi mi znamo siguran sam,makar jednu osobu iz politike koja je ok,jako su rijetki,ali postoje,i pocnite od svojih mjesnih zajednica i opstina.
I reci ce nam isto kao svi ostali obrazovani i posteni biznismeni: "Lijepa vam je zemlja ali papirologija je preduga da bi se ovdje ozbiljno ulagalo, cao..."
biznismen :pa sto mi na vrijeme niste rekli da se godinama cekaju raznorazne dozvole za pocetak rada ministar: pripremi punu aktovku kesa ja znam neke ljude koji poznaju neke ljude da ubrzaju proces za dozvole po zakonu biznismen: znaci puna aktovka kesa se skraceno na bosanskom kaze zakon