Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BH Airlines treba napraviti code share agreement sa nekom boljom i jacom avio kompanijom, mislim na Air France,Alitalia ili British Airways, tek onda bi imalo nekog smisla otvarati linije prema tim gradovima.Britsh je ima 2x sedmicno SJJ-Gatwick, nekad Air Bosna je letila za Rim...Alitalia je drzala Milano-SJJ..
Vrijeme je za jos jedan
Samo za ovog @LevanteAvante ....Sarajevo je taraba jedan aerodrom . I tuzlanski i mostarski su bar geo-strateski bolje napravljeni i pozicionirani . Sarajevski aerodrom je njiva medju brdima i svaki malo jaci vjetar na sletnom pragu ga stavlja van upotrebe . O magli da ne pricamo . I ko bi onda tu volio slijetat u decembru ili januaru . Da si nekad u ta doba letio sve bi ti se samo reklo . Jos da dodam kao slag na tortu i ljubaznost carinske kontrole na istom aerodromu . Nek kucaju u drvo .Dobro naprave i ovih 600.000
Pa ne može tako, 15% zračni promet, sa ovim podatkom je prikazana iskrivljena slika Sarajevo je malo povećalo promet, dok su aerodromi u banja luci i Trebinju 300 puta povećale promet. Klix daje te iskrivljenu sliku razvijenosti zračnog prometa RS.:)
E jos kad bi samo ovaj aerodrom bio povezan gradskim prevozom do grada bilo bi sve na nivou, ovako...
Ma kad platiš avio kartu 300 Eura, ostavi i tih 10 KM za Taxi... Budeš gospodin do kraja....
>Tu je problem sto nije 10 maraka taxi ,izgleda nisi upoznat kakva banda od taxista je stacionirana na aerodromu
sto bi CCI rekao: nikad gore
Nema SDP toliko članova da ih sve može uhljebiti po aerodromima inače ovog teksta nebi ni bilo
To nije ništa za aerodrom u Trebinju koji ima povečanje iz 2012. na 2013. od 100%...samo niko ne zna gdje je taj aerodrom..
Emir Kusturica, stari balindura,tako zaputi se u Trebinje da otkrije dje se krije taj cuveni aerodrom.Sretne magarca i upita ga za internesenl erport ,a magarac kad uvidje da je Emir njemu ravan i zna njegov govor, magare se gicnu i razbi glavu starini Nemanji, obrezanom balinduri.I tako,legenda je da samo jedan magarac zna dje je oti aerodrom, a ko je taj magarac ?
Aerodromom se moze nazvati jedino aerodrom Sarajevo, ovo ostalo su sve seoske prcije
Idi bolan izvadi pasos prvo
@dobroje Grad sa 650.000 putnika? sta si htio reci?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)