Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok sakupis sve ove papire, proći će rok
Traze potvdu da si primao humanitarnu pomoc u ratu
Tuzlaci dragi molim vas nemojte me pogrešno shvatiti. Premijer FBiH, ministar energetike i rudarstva i trenutni i bivši generalni direktor EPBiH su iz TK a to su 3 najbitnije pozicije u FBiH.Ocito je da i ključne ljude iz TK boli briga za razvojem TK. To je realnost sviđalo se to nekome ili ne
Da li ce na navedeni konkurs moci aplicirati osobe koje nisu u bracnoj ili vanbracnoj zajednici?
Nek dignu budzet da svi dobiju po 10.000 a ne da dijelite milion na 200 ljudi...
to dodje 5000...taman da se porez na stan plati hahhahahahaha joj cirkusa
ma nwce dati ni 10000 klosari...idu izbori neka neka
Mladi u ostatku države, pushite....
Ne bi li se ko od omladine zajeb'o pa ost'o.
A mi malo stariji - nas ko shljivi….
al zato svaka kisa, sarajevo poplavi
Ovo su subvencije za mlade nade bh političkih stranaka... Provjereno
Koji mladi? Zna se dobro kome je konakovic obecao pomoc
Cuj do 150 000, po danasnjim cijenama 60 kvadrata vec prelazi ovu cifru...
Ovo su su samo formalne pomoći kojima se kupuju simpatije javnosti. Prvo se moraš zadužiti i kupiti stan i onda poslije svega toga kao predati za pomoć. Bolja mi je pomoć da plaćam stan na 20 godina po 400 KM nego da me ovako jednokratno pomognu nakon što sve riješim.
Ja sam kupi osa 32 godine stan i nisam dobio ni marke od države, naprotiv platio sam porez na nekretninu a država može beskonačno naplaćivati porez za istu nekretninu u zavisnosti od broja prodaje. 10 puta se proda stan u 10 godina i 10 puta država uzme porez za istu nekretninu.
Et jos para stoja omladina nek doda i rjeseno stambeno pitanje.... 🤪
A sta je s nama iz 2019 ? Ostali smo bez prava ?