Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j.e.b.e.m.v.a.m.f.a.m.i.l.i.j.u.
argh pozdravljam, al svako slovo !!!!!!!!!
Argh, ljubim te u slova i tacke
Hahahahaha kako brzo dignu cijenu, a kada treba spustiti uvijek se nadje neki izgovor.
Prodavac je dužan uz prodatu robu kupcu uručiti i fiskalni račun, a ne da ja idem za njim po pumpi i vučem ga za rukav. Tako pumpadžije peru prošvercanu naftu, pa to je barem očito. Zato i nedaju željeznicama da vozi za njih, jer ne bi mogli doljevati bijeli špirit u gorivo.
Novi primjer kako se yebu sluzbena vozila i bahato vozi: http://www.vidiportal.ba/novosti/drtvo/32830-novi-snimak-bahate-vonje-slubenog-vozila
ne od 5 do 10 citaj odmah da poskupljuje 10 pf.. posto u nas odmah ide na maximalno poskupljenje....
majku vam jebem kad je poskupit odma poskupite a kad treba pojeftinit po pola godine se ceka
Rekordno brzo su svi promijenili cijene, ali ipak Gazprom Stup najjeftiniji dizel. Gazprom rules!!!!
Posto je trenutno na Gaspromu gorivo dizel.
Trebalo bi da odobrenje bude isti broj dana nakon poskupljenja koliko im je trebalo dana zbog pojeftinjenja. To bi bilo onda fer. A ne, trebalo im mjesec i po da pojeftine, a za par dana bi da poskupe.
Vidjet cemo sta gasprom kaze, do tada kod njih tocim samo, domacu naftu
koliko su krivi i pohlepni vlasnici pumpi jos vise je krivo ministarstvo zbog odobrenja za rast cijena treba im se mame na j.....
Trebalo bi da odobrenje bude isti broj dana nakon poskupljenja koliko im je trebalo dana zbog pojeftinjenja. To bi bilo onda fer. A ne, trebalo im mjesec i po da pojeftine, a za par dana bi da poskupe.
Kad skace cijena barela tad ima direktnu vezu i utice na domace trziste, nista zalihe ovo ono, a kad cijena padne za 60 dolara po barelu, tad cekate pola godine da oborite cijenu jer zalihe niste potrosili p vam materina!!!
18 dana raja :-D dovoljno dugo da se ponovo zajase svaki sahranjeni auto. sad sve vracaj nazad.
Jedva ste čekali.
Dobiva li iko račune na pumpama? Ima li tih inspektora? Ja na HIFI nikada nisam dobio račun, samo mi uvaljuju one talone za nagradnu igru koje odštampaju u 100 miliona primjeraka.
Ja na hifi redovno sipam i uvijek dobijem račun s kojim mogu iskoristiti gratis pranje.
Pa što točiš tamo?
1000l natankano, zna se da naši nema šanse da dugo drže ove cijene :D Da sam imo para bilo bi još, jbg nema se :/
a da narod skonta kakvu peticiju/zahjev za pojeftinjenje? jer je svakako gorivo skupo za nase standarde...
jbm vam rod i porod