Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli i Faruk Caluk privrednik?
Sretno nasim privrednicima i da se vrate sa pozitivnim iskustvima i dogovorenim investicijama.
A zasto ti Privrednici tako stoje dok se slikaju kao dasu Bosnu oslobodili 95te?
dok mu radna snaga u lukavici kokarde i šajkače nosa,on ove ispraća
Sramota: pa vi niste u stanju da popravite zgradu kantona, okružili je žicom više od godinu dana, a idete u Dubaji da zakivate eksere u Paviljonu BiH!!!
DOK BOSNA GORI ONI PO DUBAJIJU ŠMRČU KOKEJIN
Brawo
Delić kaže, turizam najrazvijenija grana privrede. Ja vjerujem da on nije upućen u privredu. Inače nam spasa nema a propast nećemo dalje od dna.
Trosite nase pare, sto uhljebi, sto lopovi koji pola paće daju u koverti
Sve strucnjaci.
nemate WC kako treba a vi pricate o turizmu
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA
a ja privrednika
Nek si ti Delicu kao savjetnika uhljebio bivšeg komercijastu koji je prodavao brašno i koji još ne zna ni pričati kako treba obzirom da je iz sela kojeg nema na topografskoj karti došao u Sarajevo. A građani kroz poreze plaćaju njih i njima slične. Neko će Delicu kad tad odgovarati za potrošene milione ako ovaj EXPO ne donese rezultate. Nekad je pokojni Blum unosio milijarde od poslova u inostranstvu a danas provincijalci samo troše pare poreskih obaveznika bez odgovornosti.
Halo Bing, kako brat? Poslao ga Asim na expo? Neka i od njega nešto korisno.
Poslao me Asim...
Znaci nece ministar ici, znaci?
Bio je dva puta
Kocka do kocke....
Semir iz Visokog bolje da ih je ispratio ....