Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do kad će centar grada ličiti na seljački vašer. Gospodo imate hale u kojima bi se ove stvari trebale održavati, još nam samo korida na koševu fali i da ugođaj bude podpun.
Pustaju sirotinju i bijedu da prezivi i nesto proda prolaznicima,u Sarajevu ne postoji nikakav sajam,postoji samo prodaja na tezgama (vasar).Moramo trpit' ili glasat glavom!
@percepcija recepcije Nemamo mi glavu čim svake izbore biramo iste.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
za one koji ne znaju: crni caj ima vise kofeina nego kafa (naravno zavisi kako gusto napravis jedno ili drugo). zeleni takodje sadrzi kofein ali ga tijelo sporo prima tako da je manji problem. moj favorit je bijeli glog : blag ukus i olaksava rad srca bez nezeljenih pojava.
zasto bi kafa bila losija/stetnija od crnog caja ? I ja pijem kafu svaki dan. samo smanji i sve ce biti u dure
zbunilo me ono "dakle, crni čaj". sustina moje izjave je da neces sebi pomoci ako umjesto kafe pijes crni caj
nikako da skontam sta se sa ove dvije desava.. ovukle vlage ili? :) http://www.klix.ba/nightlife/sarajevo/2015/06/06/cheers-group/3037/49412
dobro pa nije onaj pogani beer fest. konacno nesto normalnije
od danas samo pijem caj.......crni
Meni je moja Dr. rekla da je bijeli najbolji.
iliti zeleni
PRIKAŽI ODGOVORE (10)