Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki poticaj kriminalu treba zaustaviti,ovo je nevjerovatno koliko to krava imamo svakodnevno u klaonicama.
Sta bi za one radnike je li aerodrom primio oni 50-60 radnika.
Nedavno je bilo testiranje pa ce intervjui, uglavnom vec se zna sve ba, pola stranacko-minderaski, pola familijarno-seoski. Tu vecinom rade papci iz obliznjih selendri. Ko ne zna za Dubrave, osim one nesrece sa kradljivcima uglja, evo zanimljiv podatak. Skoro svi su bili na strani nacista u drugom svjetskom. Hodali su po tuzli sa kamama i puskama i maltretirali svijet. Kad je doslo oslobodjenje, partizani su ih masovno ubijali i zatrpavali u rovove na krojcici. Steta sto ih sve ne pobise.
ogroman broj seljaka radi tu. do jucer krali ugalj sa obliznjeg povrsinskog kopa a danas nose akreditacije i zaviruju u kofere. najgora mraka = dubravci, u narodu poznatiji kao pljoske.
Takodjer i veliki broj zivinicana. O toj stoci sitnog zuba ne vrijedi trositi rijeci.
Banjalučki vozi krmetinu (Dodika) tako da prevoz za Tursku otpada.
Katastrofa od aerodroma
Koliko ste para zaradili i koliko zaradjujete bilo bi vrijeme da se taj aerodrom renovira!!!!!!!
Ko ba da renovira? Pa i ovo je SFOR napravio, tacnije americka vojska. Mi samo za sadaku znamo.
Trebinje je davno dobilo tu dozvolu.
bilo bi glupo da ne napišem "Trebinje na aparatima" :))))
BL je fakat na aparatima, Tuzla ce im uzeti makar pola cargo prevoza