Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do kraja godine u FBiH prema Krajini ce se izgraditi 0 km autoceste☝️
Jesi li ikad čuo za pojam koridor Vc? Upiši pojam u Google tražilicu i lijevim klikom pritisni tipku "Slike", zatim klikni na bilo koju sliku te će se ista uvećati sa strane.
Oni ce graditi od Kladuse prema Karlovcu bez cestinine i vinjeta, Sta ce ti prema Sarajevu autocesta?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hercegovina sva pod autoputem a 450.000 stanovnika a TK ima 800.000 stanovnika i nema metar autoputa
TK je geografski svakako izoliran, ja iz Sarajeva u zivotu nisam u Tuzli bio nit imam potrebu. Sta cu gore, ni ne treba nam autoput do tamo.
Logicno je gradit na jugu da se moze iz Zenice i Sarajeva lakse na more, a vi iz Tuzle imate svakako magistralu pa se ukljucite na autoput kad prodjete Sarajevom i mirna Bosna
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kad čitam ove komentare sve se manje čudim Dodigu
Duzi ovaj tekst nego izgradjeni kilometri ove godine..
od bradine do konjica i tunel kvanj buna,pa na zepce,i prenj,to bi bilo prvo kod mene za izgradnju,al ovako cemo se nacekati za jedno 10g.
To su ti nasi pametni inzinjeri i projektanti. Kazu za tunel Prenj treba 6 godina. Umjesto da su prvo to poceli pa da se sve zavrsi za tih 6 godina, sada cemo nakon 20 godina morati sacekati jos bar 6 dok se ne prokopa taj tunel.
Tako ti je kod nas, izgleda da bi bio na nekoj znacajnoj funkciji moras biti glup ko k. Mozda ih testiraju prvo?
Čim nema tu SDA nešto se ko i radi
Do kraja mjeseca jos 100 mladih ide iz drzave. 😂
Hoce al u 'ercegovini
Ovo slicno ko onih 100.000 radnih mjesta 🤣🤣🤣
Ovo je ono govedo što uvede onu eko taksu. Crko dabogda,ne dočeko ni kilometar te hebene wc ceste
trojkin direktor
je li netko uspio da ovo pročita?
HDZ krme !
Gledaj Denisa sto se zaokruzio
Koje godine, ili desetak godina🤓
Hercegovina 10km autoputa, 90% robe ide kroz ploce, vecina gradjana na odmor ide u Hercegovinu. I onda se nadje neki polupismeni lik da kaze hercegovina pod autoputem
Naravno da ce se graditi Hercegovina kad 80% krucijalnog saobracaja ide kroz Hercegovinu. Luka Ploce je zasluzna za uvoz 90% roba i onda se neki lik iz Lukavca nadje uvrijedjenim. Smeta im kad se ne pravi, pa im smeta kad se pravi