Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebes ovo, prelazim na LPG i cao...
Kriza brate i u Ukrajini.
gdje god ima nafte, amerika ce im donijeti slobodu i demokratiju :) Bogu hvala pa mi imamo druga bogatstva umjesto nafte koja njima nisu od interesa
Znači, 160l je poskupilo za 5 centi? E, ako ovo nije naručen tekst, da bi se manipulisao sa cijenom nafte, ne znam šta je.
Ne mislis dobro... Nafte je prije 7 dana kostala 110$, a sad vec oko 113,58$. 5 centi za dan je malo, Ali sta je ako cijena raste 30 dana za redom 5 centi? Onda je to 150 centi ili 1.50$ vise. Ako uzme su obzir da se dnevno trosi 80 miliona barela nafte, onda je racuninca Jasna: Posto je Nafta za 7 dana poskupila oko 3$, svijet svaki dan trosi 240.000.000 € vise za naftu, sto znaci da se na godisnjoj razini trosi 87,6 milijardi $ vise nego "sto treba". Uzmem li u obzir, da je BDP cijele Hrvatske oko 56 milijardi $, onda izadje: svijet radi Rasta cijene od samo 3 $ godisnje trosi 155% cijelog Hrvatskog BDP-a. TO JE OGROMNA SVOTA. Ako racunamo prema BDP-u BiH koji iznosi oko 17,3 milijarde $, onda svijet trosi godisnje 5 puta vise novca nego cijela ekonomija BiH... TO JE ZASTRASUJUCE!!!
Da podvučemo, za koliko bi trebalo da poskupi gorivo (1 litar) ?
sta da radim...da odem natankati pun rezervar?
Oduševljenje međe distributerima u BiH! Od sutra litar goriva 3,00 KM
Gluposti. Ako se poskupljenje od 5 centi odnosi na barel (160 litara) nema razloga za poskupljenje.